L’equip de GSP va celebrar amb família un cap de setmana a l’Hotel La Figuerola Golf & Spa, ubicat en el Priorat, Tarragona.

L’objectiu va ser compartir i gaudir de l’entorn, activitats i companyia, no únicament, entre els companys de treball, sinó amb les seves respectives famílies.

GSP va organitzar tres dies per més de 80 assistents en els quals es van realitzar diverses activitats, destacant, la visita als Vinyals del Priorat, D.O amb un Wine Tasting i un Pitch & Putt, entre altres activitats com una excursió a les Mines de Plom de Bellmunt. Tot ell ubicat en un entorn natural meravellós i tranquil en la regió del Priorat i les muntanyes de La Serra de Llevaría (Tarragona).

En definitiva, un gran cap de setmana d’ambient familiar, riures i alegria per cada un de nosaltres.

Els convidem a veure algunes imatges.

Estarem encantats d’atendre’t i resoldre els teus dubtes

    Les dades personals, facilitades voluntàriament, seran incorporades en un fitxer automatitzat titularitat de Global Software Partner amb la finalitat d’atendre i gestionar els dubtes i les consultes dels nostres consumidors. Acceptant les condicions generals de la nostra pàgina web, expressades en l’apartat Avís legal, dones el teu consentiment exprés i inequívoc per rebre la resposta a la teva sol·licitud a l’adreça de correu electrònic facilitada. En qualsevol moment, podràs exercitar els teus drets d’accés, rectificant, cancel·lant i l’oposició dirigint un escrit a la direcció marketing@gsp.es.