L’equip de GSP va celebrar amb família un cap de setmana a l’Hotel La Figuerola Golf & Spa, ubicat en el Priorat, Tarragona.

L’objectiu va ser compartir i gaudir de l’entorn, activitats i companyia, no únicament, entre els companys de treball, sinó amb les seves respectives famílies.

GSP va organitzar tres dies per més de 80 assistents en els quals es van realitzar diverses activitats, destacant, la visita als Vinyals del Priorat, D.O amb un Wine Tasting i un Pitch & Putt, entre altres activitats com una excursió a les Mines de Plom de Bellmunt. Tot ell ubicat en un entorn natural meravellós i tranquil en la regió del Priorat i les muntanyes de La Serra de Llevaría (Tarragona).

En definitiva, un gran cap de setmana d’ambient familiar, riures i alegria per cada un de nosaltres.

Els convidem a veure algunes imatges.

Estarem encantats d’atendre’t i resoldre els teus dubtes

    En completar el present formulari, autoritzes expressament a GSP, com a responsable del tractament de les dades personals que ens facilites, a tramitar la sol·licitud d'informació de conformitat amb la normativa vigent en matèria de protecció de dades. Podràs exercir els teus drets que es detallen en el nostre Avís Legal Avís legal mitjançant el correu marketing@gsp.es.

    Conservarem les teves dades fins que ens diguis el contrari.