Normativa Registre Horari

El passat 8 de març, el Govern va aprovar el Reial Decret de Llei que inclou l’obligació de les empreses de registrar l’horari dels seus treballadors.

Una de les modificacions d’aquesta Llei es que s’ha d’incloure l’horari concret d’entrada i sortida de cada treballador. Serà a elecció de cada empresari com organitzar i com documentar el registre de les jornades de cada treballador.

Una altra modificació, és l’obligació de conservar els registres durant quatre anys, a disposició de qualsevol persona. Les empreses tenen dos mesos, des de la publicació del text en el Butlletí Oficial de l’Estat, per aplicar la norma de registre de la jornada.

És per aquest motiu, que GSP et presenta la solució SAP Business One i VisualTime per la gestió horària del personal de la teva empresa.

La finalitat de VisualTime és automatitzar el control dels horaris dels teus treballadors; permeten-te obtenir informació, a temps real, dels recursos humans per planificar les jornades del personal.

La solució SAP Business One i VisualTime et permet adaptar els calendaris dels treballadors, per optimitzar els horaris en funció de les necessitats i les càrregues de treball de la teva empresa.

Coneix l’informació de totes les incidències i enllaça les dades amb el SAP Business One

La solució VisualTime té una interfície intuïtiva i senzilla que simplifica la posada en marxa i el temps d’aprenentatge dels responsables de RRHH pel seu correcta funcionament. La solució esta integrada completament amb SAP Business One i amb documents de dades, com Excel i Word.

VisualTime et permet realitzar el registre horari a través de mòbils, tauletes, terminals biomètrics facials o dactilar, entre altres.

Les funcionalitats a destacar de la solució són la visualització dels treballadors a través d’una pantalla visual i ràpida on pots obtenir tota la informació dels teus treballadors. La solució també permet una planificació d’horaris i de torns més eficient, amb una creació d’horaris flexibles i adaptables a les necessitats. VisualTime disposa d’un portal de treballadors, que autoritza el autogestionament dels seus horaris, sol·licitant l’aprovació del supervisor.

Una altre funcionalitat a destacar és la programació del calendari, que et permet gestionar les vacances i les absències dels treballadors, complint el conveni i la nova normativa registre horari. La solució admet obtenir els informes d’entrades i sortides i les justificacions de les incidències. Amb l’informe d’emergència, podràs conèixer tot el personal que es troba a les instal·lacions en el moment de l’emergència i se li assigna un punt d’evacuació, segons la seva ubicació.

Per acabar, VisualTime i SAP Business One et generen unes anàlisis de dades i informes amb gràfics interactius per analitzar la informació.

Principals beneficis de la solució VisualTime integrada amb SAP Business One

 • Automatitzar el control dels horaris.

 • Conèixer en què s’inverteix el temps de l’empresa.

 • Simplificar l’administració de documents de RRHH.

 • Exportar informes d’hores treballades adaptades a la normativa.

 • Analitzar l’absentisme laboral i detectar patrons.

 • Ràpida implantació.

 • Alertes immediates.

 • Control automàtic de la fiabilitat de les dades.

 • Connexió segura, tant en encriptació de dades com en protocols.

Estarem encantats d’atendre’t i resoldre els teus dubtes

  En completar el present formulari, autoritzes expressament a GSP, com a responsable del tractament de les dades personals que ens facilites, a tramitar la sol·licitud d'informació de conformitat amb la normativa vigent en matèria de protecció de dades. Podràs exercir els teus drets que es detallen en el nostre Avís Legal Avís legal mitjançant el correu marketing@gsp.es.

  Conservarem les teves dades fins que ens diguis el contrari.