La setmana passada, el nostre Partner de Xile, VisualK visita la nostra oficina de Girona, per reunir-se de nou amb l’equip després de la pandèmia, per afermar la relació comercial.

Héctor Aranzueque, Gerent General de VisualK i Alex Orellana, Consultor Retail de VisualK es van reunir amb Josep Anton Ballesteros, CEO & CoFounder GSP, i Albert Solés, COO & CoFounder GSP; per a mostrar les noves Solucions SGI i millores de les Solucions de Retail i Omnicanalitat. Va ser una setmana per a capacitar-se en aquestes novetats i així poder oferir als seus clients i prospectes de Xile més alternatives pel que fa a Retail per a SAP Business One.

Un viatge per a afermar més l’aliança GSP – VisualK.

VisualK visita GSP per a afermar la seva relació comercial

Estarem encantats d’atendre’t i resoldre els teus dubtes

    En completar el present formulari, autoritzes expressament a GSP, com a responsable del tractament de les dades personals que ens facilites, a tramitar la sol·licitud d'informació de conformitat amb la normativa vigent en matèria de protecció de dades. Podràs exercir els teus drets que es detallen en el nostre Avís Legal Avís legal mitjançant el correu marketing@gsp.es.

    Conservarem les teves dades fins que ens diguis el contrari.