La setmana passada, el nostre Partner de Xile, VisualK va viatjar per reunir-se amb el nostre equip de nou, després de la Pandèmia.

Héctor Aranzueque, Gerent General de VisualK i Alex Orellana, Consultor Retail de VisualK es van reunir amb Josep Anton Ballesteros, CEO & CoFounder GSP, i Albert Solés, COO & CoFounder GSP; per a mostrar les noves Solucions SGI i millores de les Solucions de Retail i Omnicanalitat. Va ser una setmana per a capacitar-se en aquestes novetats i així poder oferir als seus clients i prospectes de Xile més alternatives pel que fa a Retail per a SAP Business One.

Un viatge per a afermar més l’aliança GSP – VisualK.

VisualK visita GSP per a afermar la seva relació comercial

Estarem encantats d’atendre’t i resoldre els teus dubtes

    Les dades personals, facilitades voluntàriament, seran incorporades en un fitxer automatitzat titularitat de Global Software Partner amb la finalitat d’atendre i gestionar els dubtes i les consultes dels nostres consumidors. Acceptant les condicions generals de la nostra pàgina web, expressades en l’apartat Avís legal, dones el teu consentiment exprés i inequívoc per rebre la resposta a la teva sol·licitud a l’adreça de correu electrònic facilitada. En qualsevol moment, podràs exercitar els teus drets d’accés, rectificant, cancel·lant i l’oposició dirigint un escrit a la direcció marketing@gsp.es.