El passat 3 de novembre, Josep Anton Ballesteros, CEO, i Jordi Mercader, SAP Business One Development de GSP; van viatjar a Lisboa per a reunir-se amb el nostre Partner a Portugal, HighValue. El motiu principal d’aquesta visita era celebrar la sortida en productiu de QUEBRAMAR amb les nostres solucions SGI Moda i SGI Retail amb SAP Business One. QUEBRAMAR ha confiat en les nostres solucions per a moda i retail i en el nostre Partner, HighValue, per a la seva implantació.

A més, va ser una oportunitat per poder reprendre el contacte, cara a cara, amb els nostres companys, després de la pandèmia.

QUEBRAMAR és una marca de roba d’home i dona, dissenyada a Portugal, de tipus nàutic i informal, però amb alguns detalls d’elegància. Tenen al voltant de 30 botigues al país veí.

SGI Moda és un potent software de gestió per a moda, tèxtil, calçat i complements; tant per a empreses distribuidores, fabricants o majoristes. Aquesta Solució SAP Business One està dissenyada per a optimitzar tots els processos de gestió del teu negoci per a ajudar-te a aconseguir l’èxit empresarial. T’ofereix assistència per a una planificació detallada, ja que fa transparents tots els cicles de producció i aprofita de manera òptima totes les capacitats de l’empresa, ajudant a executar les comandes de manera ràpida i econòmica.

SGI Retail és la solució de retail per a SAP Business One que permet gestionar de manera fàcil, eficaç i ràpida les diferents tasques de venda, sigui quin sigui el sector. Cobreix totes les necessitats del teu negoci, ja sigui corner, franquicia, botiga pròpia, etc.

Viatgem a Lisboa per a celebrar amb el nostre Partner, High Value, la sortida en productiu de QUEBRAMAR

A la imatge, Josep Anton Ballesteros, CEO de GSP; Paolo Almeida, Marketing professional SAP Business One & SAP Business ByDesign; Felipe Amaro, Administrador de QUEBRAMAR; Isabel Eufrásio, Partner & Technology Evangelist en HighValue; Jordi Mercader, SAP Business One Development de GSP.

Gràcies a tots/es per la feina ben feta!

Estarem encantats d’atendre’t i resoldre els teus dubtes

    En completar el present formulari, autoritzes expressament a GSP, com a responsable del tractament de les dades personals que ens facilites, a tramitar la sol·licitud d'informació de conformitat amb la normativa vigent en matèria de protecció de dades. Podràs exercir els teus drets que es detallen en el nostre Avís Legal Avís legal mitjançant el correu marketing@gsp.es.

    Conservarem les teves dades fins que ens diguis el contrari.