El passat 3 de novembre, Josep Anton Ballesteros, CEO, i Jordi Mercader, SAP Business One Development de GSP; van viatjar a Lisboa per a reunir-se amb el nostre Partner a Portugal, HighValue. El motiu principal d’aquesta visita era celebrar la sortida en productiu de QUEBRAMAR amb les nostres solucions SGI Moda i SGI Retail amb SAP Business One. QUEBRAMAR ha confiat en les nostres solucions per a moda i retail i en el nostre Partner, HighValue, per a la seva implantació.

A més, va ser una oportunitat per poder reprendre el contacte, cara a cara, amb els nostres companys, després de la pandèmia.

QUEBRAMAR és una marca de roba d’home i dona, dissenyada a Portugal, de tipus nàutic i informal, però amb alguns detalls d’elegància. Tenen al voltant de 30 botigues al país veí.

SGI Moda és un potent software de gestió per a moda, tèxtil, calçat i complements; tant per a empreses distribuidores, fabricants o majoristes. Aquesta Solució SAP Business One està dissenyada per a optimitzar tots els processos de gestió del teu negoci per a ajudar-te a aconseguir l’èxit empresarial. T’ofereix assistència per a una planificació detallada, ja que fa transparents tots els cicles de producció i aprofita de manera òptima totes les capacitats de l’empresa, ajudant a executar les comandes de manera ràpida i econòmica.

SGI Retail és la solució de retail per a SAP Business One que permet gestionar de manera fàcil, eficaç i ràpida les diferents tasques de venda, sigui quin sigui el sector. Cobreix totes les necessitats del teu negoci, ja sigui corner, franquicia, botiga pròpia, etc.

Viajamos a Lisboa para celebrar con nuestro Partner, High Value, la salida en productivo de Quebramar

A la imatge, Josep Anton Ballesteros, CEO de GSP; Paolo Almeida, Marketing professional SAP Business One & SAP Business ByDesign; Felipe Amaro, Administrador de QUEBRAMAR; Isabel Eufrásio, Partner & Technology Evangelist en HighValue; Jordi Mercader, SAP Business One Development de GSP.

Gràcies a tots/es per la feina ben feta!

Estarem encantats d’atendre’t i resoldre els teus dubtes

    Les dades personals, facilitades voluntàriament, seran incorporades en un fitxer automatitzat titularitat de Global Software Partner amb la finalitat d’atendre i gestionar els dubtes i les consultes dels nostres consumidors. Acceptant les condicions generals de la nostra pàgina web, expressades en l’apartat Avís legal, dones el teu consentiment exprés i inequívoc per rebre la resposta a la teva sol·licitud a l’adreça de correu electrònic facilitada. En qualsevol moment, podràs exercitar els teus drets d’accés, rectificant, cancel·lant i l’oposició dirigint un escrit a la direcció marketing@gsp.es.