Encara se sent recel amb conceptes com SAP, ERP, SAP Business One… sembla que no tenen lloc en les petites i mitjanes empreses. Com si fos alguna cosa pròpia de grans empreses multinacionals. No obstant això, alguna cosa tan senzilla com un TPV intel·ligent funciona gràcies a un software de gestió.

Que aporta SAP Business One i un TPV intel·ligent al sector retail?

Les petites i mitjanes empreses també poden beneficiar-se dels avantatges que aporta a un negocio el compta amb un ERP, com SAP Business One. En el cas de les pimes, el software per comerços aconsegueix simplificar la gestió i el dia a dia dels petits empresaris.

El sector retail ha tingut molta por a l’hora d’acceptar la transformació digital. No obstant això, els que han decidit fer el salt cap al Business Intelligence, noten com ha canviat el seu model de negoci.

L’automatització dels processos fa que qüestions com les de cobrar amb un datàfon siguin molt més eficients. S’han convertit en aparells que ofereixen un servei més ampli, valuós i professional.

SAP Business One i el TPV intel·ligent

La combinació SAP Business One amb un TPV intel·ligent proporciona avantatges substancials al sector del retail. De fet, ja no es tracta d’acceptar una targeta de crèdit. El TPV és molt més.

SAP Business One ha volgut concedir una certificació a aquest software empresarial, gràcies a la gestió que permet realitzar a les botigues al detall. El servei es denomina SGI Retail, solució per la venda al detall de Global Software Partner, que s’integra completament amb SAP Business One.

Junts, amb el TPV intel·ligent, aconsegueixen realitzar intercanvis automàtics de grans quantitats de dades. Permeten l’elaboració i l’emmagatzematge de documents i reports i creen notificacions i alertes per correu.

Amb el TPV intel·ligent integrat com software per comerços, SGI Retail controla i gestiona tot el procés del negoci. És molt més senzill per la pime portar el control de les vendes saber quan treure una oferta o administrar detalles de tots els seus clients.

En conclusió, la combinació d’un TPV intel·ligent amb un software de gestió com SAP Business One, ofereix als empresaris al detall treure rendiment de la combinació dels dos elements de Business Intelligence. 

Per una part s’emmagatzema la base de dades, a través de la informació obtinguda pel TPV intel·ligent. Per últim, es combina amb SAP Business One i se sincronitzen les seves funcions. Tot això com en una gran empresa però a un baix cost. Prova’l, et deixarà impressionat.

Estarem encantats d’atendre’t i resoldre els teus dubtes

    En completar el present formulari, autoritzes expressament a GSP, com a responsable del tractament de les dades personals que ens facilites, a tramitar la sol·licitud d'informació de conformitat amb la normativa vigent en matèria de protecció de dades. Podràs exercir els teus drets que es detallen en el nostre Avís Legal Avís legal mitjançant el correu marketing@gsp.es.

    Conservarem les teves dades fins que ens diguis el contrari.