Disposar d’un software per a la gestió del magatzem és vital si el nostre objectiu és créixer.

Aquest software, integrat al nostre ERP, ens proporcionarà informació molt eficaç. Ens permetrà evitar duplicitats de mercaderies, la realització de comandes innecessàries, l’aprovisionament o la falta d’estoc. És per tot això que, si es volen evitar tots aquests problemes és imprescindible comptar amb una solució de gestió de magatzems.

La gestió dels magatzems ha evolucionat molt gràcies a la aparició de la transformació digital (robòtica, codis de barra, sistemes de radiofreqüència o voice picking) i l’aparició dels sistemes informàtics Warehouse Management System (Sistemes de Gestió de Magatzems), que han permès millorar l’eficiència i reduir els temps d’enviament.

Amb una solució com SGI WMS-SGA, integrada en SAP Business One, et permet gestionar les tasques del dia a dia del magatzem, tant de Picking, Enviaments i Inventari. Amb SGI WMS-SGA, fabricants, distribuïdors i operadors logístics poden implementar una organització logística fiable, eficient i àgil, que els ajudarà a fer front als desafiaments del comerç electrònic i la distribució omnicanal.

A més, avalua, de manera automàtica, els moviments de mercaderies i modificació dels costos i preus; eliminant d’aquesta manera, la interacció manual, els errors i els costos associats.

Aquesta solució et proporciona una funcionalitat de comptabilitat integrada que et garanteix que les dades comptables i de magatzem estan sincronitzats constantment.

Si vols conèixer més d’aquest software de gestió de magatzem, descarrega’t el document PDF o contacta amb nosaltres.

Estarem encantats d’atendre’t i resoldre els teus dubtes

    En completar el present formulari, autoritzes expressament a GSP, com a responsable del tractament de les dades personals que ens facilites, a tramitar la sol·licitud d'informació de conformitat amb la normativa vigent en matèria de protecció de dades. Podràs exercir els teus drets que es detallen en el nostre Avís Legal Avís legal mitjançant el correu marketing@gsp.es.

    Conservarem les teves dades fins que ens diguis el contrari.