El passat 3 de desembre vàrem tenir el plaer d’assistir a una nova trobada del Fòrum Carlemany del grup de Direcció Comercial i  Marketing a l’Hotel Camiral del PGA Catalunya.

La sessió va començar amb una conferència d’Oriol Brutau, especialista en màrqueting, branding i models de negoci per a empreses industrials i de serveis; en la que va parlar de com detectar nous models de negoci en un mercats amb canvis constants. La pandèmia ha accelerat molt aquests canvis i pot ser una bona oportunitat per a canviar el nostre model de negoci i explorar-ne de nous.

Després, va haver-hi un espai pel tradicional Benchmarking, en el que els assistents vam tenir la oportunitat de compartir experiències i opinions sobre les noves oportunitats de negoci.

Va ser la última trobada de l’any del Fòrum Carlemany. Esperarem amb ganes les properes trobades que, segur que seran tan interessants i profitoses com aquesta.

Trobada de Direcció Comercial i Màrqueting del Fòrum Carlemany

A la imatge, Oriol Brutau durant la ponència

Trobada de Direcció Comercial i Màrqueting del Fòrum Carlemany

A la imatge, els assistents a l’esdeveniment del Fòrum Carlemany

Estarem encantats d’atendre’t i resoldre els teus dubtes

    Les dades personals, facilitades voluntàriament, seran incorporades en un fitxer automatitzat titularitat de Global Software Partner amb la finalitat d’atendre i gestionar els dubtes i les consultes dels nostres consumidors. Acceptant les condicions generals de la nostra pàgina web, expressades en l’apartat Avís legal, dones el teu consentiment exprés i inequívoc per rebre la resposta a la teva sol·licitud a l’adreça de correu electrònic facilitada. En qualsevol moment, podràs exercitar els teus drets d’accés, rectificant, cancel·lant i l’oposició dirigint un escrit a la direcció marketing@gsp.es.