La Industria 4.0 juntament amb la transformació digital a portat un seguit de canvis. Un d’ells és l’anomenat Internet of Things (IoT), la Internet de les Coses. Aquest, consisteix en connectar els diferents aparells electrònics que utilitzem diàriament amb la xarxa, per així, fer-los interactius.

Potser no havies escoltat a parlar de la Internet de les Coses, però segur que t’assemblen més familiars aquests conceptes: cases intel·ligents, cotxes intel·ligents, ciutats intel·ligents…

La Internet de les Coses pretén eliminar el circuit tancat pel que antigament es connectaven alguns objectes, per a comunicar-se globalment mitjançant l’ús de la xarxa de xarxes. Aquests objectes es valen de hardware especialitzat que els permet la connectivitat a Internet i, a més, són capaços de programar esdeveniments específics en funció de les tasques que se li encomanin de manera remota.

La transformació digital cap a la Internet de les Coses

Aquesta transformació digital cap a la Internet de les coses, està aportant un nou nivell empresarial als negocis. Pel qual la gestió de la informació és un punt clau per a millorar la productivitat. És per això que cada vegada són més empreses les que es sumen a la transformació digital dels seus negocis amb els processos d’Internet.

A continuació et mostrem algun exemple de com ha canviat en alguns sectors la introducció de la IoT.

Sector Retail. Ja no és necessari escanejar un a un els articles manualment.

Sector Manufactura. Més productivitat i eficàcia. Els magatzem funcionen més ràpid, pel que poden assumir més enviaments.

Sector transporte i logística. Possibilitat de conèixer a temps real l’estat de la mercaderia gràcies a la tecnologia RFID.

Les Solucions SGI y SAP Business One t’ajuden a treure el màxim rendiment de la tecnologia per a connectar el teu negoci amb el teu entorn empresarial, i així automatitzar els processos. La Indústria 4.0 fa referència a un procés d’automatització complert dels processos, basat en les tecnologies IoT i Big Data que permet que les màquines treballin en connexió amb les unes amb les altres i els processos es puguin automatitzar.

Digitalitza la teva empresa i connecta't a la tecnologia4.0

Si també vols transformar el teu negoci amb la Internet de les Coses, contacta’ns!

A GSP estarem encantats d’atendre’l i resoldre els seus dubtes

    En completar el present formulari, autoritzes expressament a GSP, com a responsable del tractament de les dades personals que ens facilites, a tramitar la sol·licitud d'informació de conformitat amb la normativa vigent en matèria de protecció de dades. Podràs exercir els teus drets que es detallen en el nostre Avís Legal Avís legal mitjançant el correu marketing@gsp.es.

    Conservarem les teves dades fins que ens diguis el contrari.