SAP Business One és una solució que combina la tecnològia de processat de dades, a través de la base de dades, i la capacitat de ser una plataforam d’aplicacions in-memory, que actua a temps real.

SAP HANA et permet la optimització de tots els processos de vendes, l’inventari a temps real, el compliment de comandes a temps i reduir les existències del magatzem.

Quan ho apliques en el sector industrial, SAP HANA et proporciona una reducció de l’esforç manual millorant els productes incorrectes o incompatibles. Millora la productivitat de la cadena de subministres ja que et proporciona el seguiment de les matèries primes en temps real. Aconsegueix integrar tota la cadena i proporciona les dades dels inventaris a temps real.

En el departament financer et permet eliminar els errors de pronòstics, millora el processament de les factures i disminueix el temps d’inactivitat dels actius de la teva empresa.

Deu raons SAP HANA

Descobreix les deu raons SAP HANA per implementar SAP Business One

En el següent document PDF podràs descobrir les 10 principals raons per les quals els nostres clients escullen SAP Business One HANA.

 • Gestionar grans volums de dades a gran velocitat i a temps real.

 • Agilitzar les transformacions a la cadena de valors.

 • Obtenir informació a partir de dades estructurades i no estructurades.

 • Descobrir nova informació a partir dels anàlisis complexos i predictius.

 • SAP HANA ofereix noves aplicacions a empreses de qualsevol mida.

 • Pujar el SAP Business One a un dels SAP Cloud més avançats del món.

 • És la plataforma esencial que t’acompanyarà en l’evolució de la teva empresa, innovant amb tu.

 • Entorn més senzill, en el que trobem menys capes i a un cost inferior.

 • Optimitzar les fonts d’ingressos, dirigir les teves ofertes a sectors de clients i realitzar previsions amb seguretat.

 • Capacitat d’elecció en cada capa per treballar amb el teu partner preferit.

Estarem encantats d’atendre’t i resoldre els teus dubtes

  Les dades personals, facilitades voluntàriament, seran incorporades en un fitxer automatitzat titularitat de Global Software Partner amb la finalitat d’atendre i gestionar els dubtes i les consultes dels nostres consumidors. Acceptant les condicions generals de la nostra pàgina web, expressades en l’apartat Avís legal, dones el teu consentiment exprés i inequívoc per rebre la resposta a la teva sol·licitud a l’adreça de correu electrònic facilitada. En qualsevol moment, podràs exercitar els teus drets d’accés, rectificant, cancel·lant i l’oposició dirigint un escrit a la direcció marketing@gsp.es.