Castañer confia en GSP per implantar SAP Business One

Els inicis de la marca Castañer es remunten al 1927 quan es va fundar el primer taller de la marca. Durant la Guerra Civil Espanyola, l’empresa és nacionalitza i els soldats van a la guerra amb espardenyes. Però amb la industrialització, ja no hi ha tants pagesos per calçar. En els anys seixanta, l’empresa fa un gir en el negoci on va incorporar color a les espardenyes i es van convertir en un calçat de moda. Intel·lectuals, artistes, actors i grans personalitats exhibien les espardenyes per tot el món, especialment a la costa mediterrània.

Per què SAP? Per què GSP?

  • La integració de tots els processos empresarials en un mateix sistema.

  • Continuar amb GSP com a partner de SAP, ja que existia una bona relació tant amb el tracte com amb el suport.

  • Bona resposta a tota la problemàtica diària per part de GSP i de SAP.

  • Centralització de totes les funcionalitats de l’empresa i del sector amb la solució vertical, va ser elemental i decisiu en l’elecció.

Beneficis

  • Simplificació dels processos de negoci.

  • Estalvi de temps i de diner reestructurant els departaments i afegint àrees estratègiques.

  • La traçabilitat de les operacions de compra-venta i el seguiment dels moviments.

  • Integració de tots els processos de gestió empresarial en una única Base de Dades, permeten el control total.

SGIMODA ha suposat un canvi molt positiu en els nostres processos i mètodes de treball empresarial. La traçabilitat de la informació ha permès un tracte personalitzat i un seguiment meticulós i rigorós de la nostra cartera de clients, processos de fabricació i punts de venda, integrant, a més, les vendes en línia.

La integració de tots els processos empresarials en un mateix sistema ens ha permès analitzar de forma detallada i en temps real les dades de l’Àrea Financera i Comptable. Això ens permet reaccionar a temps davant qualsevol situació adversa i desfavorable per l’empresa.

SGIMODA ens ha permès integrar tota la nostra informació sobre els punts de venda (física i en línia) i estar sempre treballant a temps real i integralment amb els diferents departaments, principalment, estoc, compres i fabricació.

Contacta’ns