SHAD implanta SAP Business One amb GSP

Shad

Shad és una de les marques de NAD SL, empresa fundada el 1973, dedicada al disseny, la fabricació i la distribució d’equipaments per motocicletes amb un foco en les maletes de moto.

Amb seu a la provincia de Barcelona, la xarxa comercial s’exten per Europa, Amèrica, Asia, Àfrica i Oceania. A Espanya, NAD SL dissenya colze amb colze amb els grans fabricants de motocicletes com BMW, KTM, Honda, Yamaha, Triumph, Suzuki o Kymco.

Per què SAP? Per què GSP?

 • Ens va semblar la solució que podria amotllar-se més a les nostres especificacions.

 • És un ERP implantat en tot el món en milers d’empreses on ha funcionat amb èxit.

 • GSP ens va transmetre més confiança i ens va demostrar amb casos pràctics que podien complir les nostres necessitats.

Beneficis

 • Gran reducció dels errors informàtics causats per tenir una base de dades i un ERP obsolet.

 • Gestió de l’ecommerce B2B directament a SAP, sense passar per un gestor de continguts.

 • Gestió de RMA’s amb clients.

 • Millor gestió de clients i proveïdors.

 • Oportunitat de millorar a la fàbrica mitjançant aplicacions externes que extreien informació de SAP.

Ens ha agradat el tema del B2B, que és la nostra web online, on nosaltres venem els nostres productes als clients de tot el món.

Marina Xicola i Serrano, Shad Operations Manager

Dins de les seves solucions SGI, al ser solucions pròpies del partner, tenen la facilitat que davant una nova necessitat nostra poden ells desenvolupar sobre aquest mòdul, adaptar-se a les nostres necessitats.

Una vegada estudidades les diferents opcions, vam veure que SAP Business One s’adaptava més a les nostres necessitats i ens permetia millorar tots aquests processos internos.

SEMPRE INFORMAT

 • Empieza a cambiar tu empresa hoy mismo con SAP Business One

Comença a canviar la teva empresa AVUI MATEIX amb SAP BO. La plataforma DIGITAL per a pimes

octubre 15th, 2020|

ada dia, més de 65.000 clients confien en SAP Business One per a recolzar y gestionar cada aspecte de la seva empresa sense renunciar a mantenir als seus clients satisfets. Y com bé sabeu, SAP Business One, és una Solució de Gestió Integral per a la pime capaç de gestionar tots els departaments d'una empresa, com ventes, finances, producció, cadena de subministrament i CRM, entre d'altres. La seva capacitat de generació d'informes i anàlisis integrats permeten una ràpida presa de decisions, amb accés a la informació més actualitzada i precisa.

Contacta’ns!

Truca’ns ara al 902.404.090 o deixa’ns les teves dades i et trucarem

  Les dades personals, facilitades voluntàriament, seran incorporades en un fitxer automatitzat titularitat de Global Software Partner amb la finalitat d’atendre i gestionar els dubtes i les consultes dels nostres consumidors. Acceptant les condicions generals de la nostra pàgina web, expressades en l’apartat Avís legal, dones el teu consentiment exprés i inequívoc per rebre la resposta a la teva sol·licitud a l’adreça de correu electrònic facilitada. En qualsevol moment, podràs exercitar els teus drets d’accés, rectificant, cancel·lant i l’oposició dirigint un escrit a la direcció marketing@gsp.es.