Especialitats Masdeu escull a GSP per implantar SAP Business One

Masdeu

Masdeu és una empresa que es dedica a l’elaboració i comercialització d’una àmplia i creativa varietat de bases alimentàries que posteriorment són emplenades. Algunes de les bases alimentàries són cassoletes, volovans de pasta fullada, mini cons en neula o tulipes.

La cartera de Masdeu va dirigit a donar servei als sectors professionals i en àmbit internacional. El sector de les bases alimentàries és un àmbit d’especialització amb el que Masdeu compta amb molts anys d’experiència.

Per què SAP? Per què GSP?

  • Empreses del mateix sector que havien facilitat bones referències de GSP.

  • Per la necessitat d’implementar un ERP amb producció.

  • Disposar d’una única eina que permeti tenir un control més exhaustiu de l’empresa.

Beneficis

  • La solució SGI Manufacturing permet controlar i realitzar fàcilment tots els processos productius.

  • La solució SGI Warehouse ha simplificat i millorat els processos logístics.

  • Traçabilitat de lots exhaustiva (ascendent i descendent) requerida per l’activitat.

  • Possibilitat de creixement i expansió.

SAP Business One ens donava la solució de poder treballar les dues empreses, reduir departaments. En tema de producció tenia un important pes específic en l’empresa i la solució va ser SAP Business One.

Jordi Rodríguez, Business Development

GSP ens va oferir unes solucions com són SGI Manufacturing i SGI Warehouse on necessitàvem adaptar una sèrie d’agilitats a l’hora de produir, a l’hora de fer ordres de producció, a l’hora de la gestió de com treballàvem anteriorment… i això ens ho va solucionar GSP.

Jordi Corredera, Head of Purchasing

SEMPRE INFORMAT

Contacta’ns!

Truca’ns ara al 902.404.090 o deixa’ns les teves dades i et trucarem

    Les dades personals, facilitades voluntàriament, seran incorporades en un fitxer automatitzat titularitat de Global Software Partner amb la finalitat d’atendre i gestionar els dubtes i les consultes dels nostres consumidors. Acceptant les condicions generals de la nostra pàgina web, expressades en l’apartat Avís legal, dones el teu consentiment exprés i inequívoc per rebre la resposta a la teva sol·licitud a l’adreça de correu electrònic facilitada. En qualsevol moment, podràs exercitar els teus drets d’accés, rectificant, cancel·lant i l’oposició dirigint un escrit a la direcció marketing@gsp.es.