Laboratoris Entema ha confiat amb GSP per la implantació de SAP

Laboratorios-Entema-Logotip

Empresa referent en qualitat i en servei de contract manufacturing. Laboratoris Entema compte amb més de 20 anys d’experiència en el sector. Una empresa que desenvolupa, fabrica, envasa i condiciona el producte, realitzant assaigs en càmeres d’estabilitat i condicionat secundari d’especialitats farmacèutiques.

Descarregar PDF

Per què SAP? Per què GSP?

  • Perquè és una eina de gestió amb capacitat de futur dins del sector farma.

  • Necessitàvem disposar d’una eina per assegurar la consolidació d’Entema dins el sector farma.

  • Necessitat de disposar una eina que ens permetés créixer en un futur.

  • Perquè en el nostre sector i la majoria dels nostres clients utilitzen aquest sistema. Donant-li més confiança per farma.

Beneficis

  • Tenir la informació a temps real i informació sòlida.

  • Implementar en tots els departaments de l’empresa perquè la forma de treball sigui única i ens permeti organitzar-nos millor.

  • La qualitat de la informació recollida per la presa de decisions amb rapidesa.

  • El mòdul d’oportunitats ens permet fer un seguiment de les accions comercials i conèixer els nostres punts forts i les nostres debilitats.

GSP no és un proveïdor ni un client, sinó un soci col·laborador amb el que hi ha una comunicació continua, fàcil i molt accessible. Ho valorem moltíssim.

Marc Ayats, Project Manager

SAP ens ajuda a donar dades molt concretes als clients, poder veure la informació a temps real, per saber en quin moment es troba la producció gràcies a que tota la informació és instantànea.

María del Carmen Duarte, Departament de Planificació

El més important a nivell de qualitat ha sigut la traçabilitat des de que es recepcionen les matèries primes i els materials, fins que s’expedeix el producte.

Lorena Escartín, Departament de Qualitat

SEMPRE INFORMAT

Contacta’ns!

Truca’ns ara al 902.404.090 o deixa’ns les teves dades i et trucarem

    Les dades personals, facilitades voluntàriament, seran incorporades en un fitxer automatitzat titularitat de Global Software Partner amb la finalitat d’atendre i gestionar els dubtes i les consultes dels nostres consumidors. Acceptant les condicions generals de la nostra pàgina web, expressades en l’apartat Avís legal, dones el teu consentiment exprés i inequívoc per rebre la resposta a la teva sol·licitud a l’adreça de correu electrònic facilitada. En qualsevol moment, podràs exercitar els teus drets d’accés, rectificant, cancel·lant i l’oposició dirigint un escrit a la direcció marketing@gsp.es.