General Galvànica Gironina implanta SAP Business One de la mà de GSP

General-Galvanica-Logotip
Descarregar PDF

General Galvànica Gironina és una empresa reconeguda en el sector dels components d’alumini, gràcies al constant desenvolupament, investigació i implementació de processos realitzats durant aquests anys. L’any 1993, General Galvància Gironina inicia la seva activitat basant-se en el rectificat i cromat de peces de ferro, adaptant-se al canvi en el sector de l’automoció.

Per què SAP? Per què GSP?

  • Solució única per totes les àrees de l’empresa.

  • La unificació de les BBDD ens facilita la gestió.

  • L’aplicació d’un sistema únic i integral ens aporta rapidesa.

  • Per la seva solidesa i la garantia del propi ERP.

Beneficis

  • Gestió de la informació segura.

  • La solució SGIManufacturing, amb el mòdul de planificació i captura de temps en planta, ens facilita i simplifica els procediments de fabricació i logística.

  • Amb la Tecnologia in-memory computing de SAP HANA, l’accés a la informació i el su anàlisis a temps real, ens ajuda a la pressa de decisions en les àrees de producció i finances.

  • Facilita la traçabilitat sobre el producte qu eel nostre sector requereix.

GSP és un proveïdor proper que empatitza amb nosaltres i ens aporta solucions. És bon coneixedor del producte que distribueix i accessible quan se’l requereix. Els seus consultors generen confiança i proximitat. És un partner receptiu pels possibles desenvolupaments.

Carles Güell, Director General

El sistema de planificació i la gestió de la producciío ens ha facilitat el nostre treball diari i ens ha ajudat a agilitzar els processos. El mòdul SGIQuality pel control de la qualitat dels nostres productes s’ha ajustat exactament a les exigències de control dels nostres clients.

SEMPRE INFORMAT

Contacta’ns!

Truca’ns ara al 902.404.090 o deixa’ns les teves dades i et trucarem

    Les dades personals, facilitades voluntàriament, seran incorporades en un fitxer automatitzat titularitat de Global Software Partner amb la finalitat d’atendre i gestionar els dubtes i les consultes dels nostres consumidors. Acceptant les condicions generals de la nostra pàgina web, expressades en l’apartat Avís legal, dones el teu consentiment exprés i inequívoc per rebre la resposta a la teva sol·licitud a l’adreça de correu electrònic facilitada. En qualsevol moment, podràs exercitar els teus drets d’accés, rectificant, cancel·lant i l’oposició dirigint un escrit a la direcció marketing@gsp.es.