Inicio » Solucions sectorials per a SAP Business One » Software de Gestió de Tresoreria Avançada

El software de gestió de tresoreria avançada per a SAP

Kat Treasury, integrat a  SAP Business One, és un dels programes de gestió de tesoreria avançada més potents del mercat. Aquesta solució s’ha creat per a ajudar les empreses a aconseguir un estalvi de costos mitjançant l’automatització de les tasques relacionades amb l’obtenció, processament i anàlisi de la informació bancària i la seva consegüent comptabilització.

Aquest sotware potencia la qualitat i agilitat de la informació financera per a la presa de les millors decisions. Amb aquesta solució podràs automatitzar els processos d’obtenció d’informació de l’àrea de tresoreria, tant des de les entitats financeres com des dels sistemes d’informació de l’empresa. Podràs fer previsions de tresoreria, registre i seguiment de finançaments, inversions, avals, entre altres.

KAT Treasury, Optimitza les finances i elimina els processos manuals

MÉS INFORMACIÓ
SGI Financials, és el software per a la gestió de les finances de l'empresa

NOVETATS SOLUCIÓ TRESORERIA AVANÇADA

  • Paràmetres SII

SII: Paràmetres

gener 17th, 2018|

Aclariment dels nous paràmetres de la solució SGI SII per a SAP Busienss One.

SII: Visors

gener 17th, 2018|

Definició dels nous visors de la solució SGI SII per SAP Business One.

Posa’t en contacte amb nosaltres

Deixa’ns les teves dades al formulari i ens posarem en contacte amb tu.

    Les dades personals, facilitades voluntàriament, seran incorporades en un fitxer automatitzat titularitat de Global Software Partner amb la finalitat d’atendre i gestionar els dubtes i les consultes dels nostres consumidors. Acceptant les condicions generals de la nostra pàgina web, expressades en l’apartat Avís legal, dones el teu consentiment exprés i inequívoc per rebre la resposta a la teva sol·licitud a l’adreça de correu electrònic facilitada. En qualsevol moment, podràs exercitar els teus drets d’accés, rectificant, cancel·lant i l’oposició dirigint un escrit a la direcció marketing@gsp.es.