Inicio » Solucions sectorials per a SAP Business One » Software Gestió de Qualitat

La solució SAP pels processos de qualitat

La solució SGI Quality, integrada amb SAP Business One, és el software de gestió de qualitat. T’ajudarà a optimitzar tots els processos de gestió i control dels processos de qualitat de la teva empresa, encara que siguin productes fabricats o comprats a tercers.

Els registres de qualitat permeten realitzar el control i la verificació de la qualitat en els processos de producció i distribució per a garantir que els productes finals compleixen amb els estàndards del client i l’empresa. Amb SGI Quality els teus productes compliran amb les expectatives dels teus clients.

Controla i verifica la qualitat en la producció i la distribució

Descarregar PDF
SGI Quality, és el software de gestió del processos de qualitat

Per a nosaltres el més important, en l’àmbit de la qualitat, ha sigut la traçabilitat que hi ha des de que es reben les matèries primeres i els materials, fins que s’expedeix el producte.

Lorena Escartín , Departament de Qualitat de Laboratorios Entema

El sistema de planificació i la gestió de la producció ens ha facilitat el nostre treball diari i ens ha ajudat a agilitzar els processos. El mòdul SGI Quality pel control de la qualitat dels nostres productes s’ha ajustat exactament a les exigències de control dels nostres clients.

Imma Vazquez , Responsable de Producció de General Galvànica Gironina

Beneficis del software de gestió de qualitat

 • Definir elements de control i pictogrames a un article a partir de les normes de qualitat.

 • Inserció de pictogrames que permeten definir una descripció, una classificació i una imatge. Diferents pictogrames segons classificació.

 • Sistema de gestió i impressió dels certificats d’alliberació amb l’ajuda dels registres.

 • Els enviaments de mostra al laboratori permet registrar enviaments de lots al laboratori per realitzar l’anàlisi de qualitat.

 • Assistent de generació de registres massius.

 • Llistar tots els registres de qualitat del sistema, amb la possibilitat de filtrar per valors i estats.

 • Plantilla pels registres de qualitat de la fitxa de control utilitzant els paràmetres i els valors definits en aquesta.

 • Els controls dels registres de qualitat poden ser estàndard o AQL (Acceptance Quality Limit).

 • Definició de l’estat final del control mitjançant el logotip d’un segell de control aprovat o rebutjat.

 • Especificació del motiu d’aprovació o rebuig del control de qualitat, amb una descripció.

Aquesta solució de software de gestió de qualitat ofereix una gran varietat de mòduls:

NOVETATS SGI QUALITY

Posa’t en contacte amb nosaltres

Deixa’ns les teves dades al formulari i ens posarem en contacte amb tu.

  Les dades personals, facilitades voluntàriament, seran incorporades en un fitxer automatitzat titularitat de Global Software Partner amb la finalitat d’atendre i gestionar els dubtes i les consultes dels nostres consumidors. Acceptant les condicions generals de la nostra pàgina web, expressades en l’apartat Avís legal, dones el teu consentiment exprés i inequívoc per rebre la resposta a la teva sol·licitud a l’adreça de correu electrònic facilitada. En qualsevol moment, podràs exercitar els teus drets d’accés, rectificant, cancel·lant i l’oposició dirigint un escrit a la direcció marketing@gsp.es.