La solució SAP per a la mobilitat de les empreses

SGI Mobility és la millor aplicació de  software de mobilitat empresarial per a la gestió de vendes i control comercial, amb la qual podràs tancar acords comercials estiguis on estiguis.

Aquest software t’ofereix la capacitat de treballar de manera conjunta amb el software empresarial, SAP Business One i els diferents punts satèl·lits dels comercials que estan fora de l’empresa.

Estimula, controla i augmenta les vendes del departament comercial

SGI Mobility, el software per a la gestió de la mobilitat de les empreses

L’aplicació esta desenvolupada a la Plataforma Integra, plataforma per l’intercanvi d’informació entre l’empresa i els seus efectius mòbils.

Beneficis del software de mobilitat SGI Mobility

NOVETATS SGI MOBILITY

Posa’t en contacte amb nosaltres

Deixa’ns les teves dades al formulari i ens posarem en contacte amb tu.

O truca’ns als números de telèfon: 936 338 732 | 972 227 643

    Les dades personals, facilitades voluntàriament, seran incorporades en un fitxer automatitzat titularitat de Global Software Partner amb la finalitat d’atendre i gestionar els dubtes i les consultes dels nostres consumidors. Acceptant les condicions generals de la nostra pàgina web, expressades en l’apartat Avís legal, dones el teu consentiment exprés i inequívoc per rebre la resposta a la teva sol·licitud a l’adreça de correu electrònic facilitada. En qualsevol moment, podràs exercitar els teus drets d’accés, rectificant, cancel·lant i l’oposició dirigint un escrit a la direcció marketing@gsp.es.