Inicio » Solucions sectorials per a SAP Business One » Software de Gestió Ecommerce B2B

El software de gestió Ecommerce B2B per a distribuidors

SGI Ecommerce B2B és la solució que hem desenvolupat per a la venda online del sector professional (fabricadors, distribuïdors i minoristes). Aquesta solució està integrada a la plataforma SAP Business One.

Amb SGI Ecommerce B2B podràs augmentar la mobilitat de negoci, ja que, com és una eina multidispositiu, els teus clients podran realitzar les seves compres de manera segura accedint des de qualsevol dispositiu (ordinadors, tablets o mòbils); i tu podràs accedir a tota la informació en qualsevol moment i lloc. Treballar amb un Ecommerce B2B permanentment actualitzat et facilita l’anàlisi de dades en temps real.

Adapta el teu producte a les necessitats específiques de manera segura

SGI EcommerceB2B et permet fer front als desafiaments del mercat globalitzat i exigent, ajudant-te a aconseguir l’èxit empresarial.

Aquesta solució ha sabut adaptar-se a les noves necessitats d’usuaris i proveïdors, implementant millores que fan el procés de gestió encara més fàcil.

Per tots és sabut, que les compres i les vendes a través d’Internet s’han incrementat cada any, per això important que aprofitis les eines de les quals disposes en l’àmbit de les vendes i promoció.

Descarregar PDF
sgi ecommerce b2b és la solució per a distribuidors

Beneficis del software SGI Ecommerce B2B

 • Menys despeses de béns i serveis.

 • Accés a un major rang de productes.

 • Reducció en el manteniment dels inventaris.

 • Major control sobre els proveïdors.

 • Reducció als cicles de manufactura.

 • Cicles curts de venda i lliurement.

 • Increment d’ingressos.

 • Desaparició d’intermediaris que no agreguen valor.

 • Interactuar amb empreses de manera internacional.

 • Sistemes i processos de maneig d’efectius millorats.

 • Habilitat de controlar els costos de procura.

Aquesta solució de software de gestió Ecommerce B2B ofereix als seus usuaris una gran varietat de mòduls:

Exemples d’Ecommerce B2B:

NOVETATS SGI ECOMMERCE B2B

Posa’t en contacte amb nosaltres

Deixa’ns les teves dades al formulari i ens posarem en contacte amb tu.

  Les dades personals, facilitades voluntàriament, seran incorporades en un fitxer automatitzat titularitat de Global Software Partner amb la finalitat d’atendre i gestionar els dubtes i les consultes dels nostres consumidors. Acceptant les condicions generals de la nostra pàgina web, expressades en l’apartat Avís legal, dones el teu consentiment exprés i inequívoc per rebre la resposta a la teva sol·licitud a l’adreça de correu electrònic facilitada. En qualsevol moment, podràs exercitar els teus drets d’accés, rectificant, cancel·lant i l’oposició dirigint un escrit a la direcció marketing@gsp.es.