Inicio » Solucions sectorials per a SAP Business One

Les Solucions SAP Business One per a la pime

Amb les nostres Soluciones Sectorials per a la pime, SGI Solutions per a SAP Business One podràs afrontar les necessitats específiques del teu sector, amb un valor afegit a les funcionalitats específiques del ERP.

Les Solucions Verticals i Horitzontals  SGI Solutions, estan creades per a la plataforma SAP Business One HANA i SQL.

Les nostres Solucions SGI, estan desenvolupades sobre la plataforma tecnològica SAP Business One HANA. Això permet obtenir un major rendiment del software de gestió empresarial SAP Business One.
Com a proveïdors de solucions sectorials SGI per a SAP Business One (SSP), comptem amb una gran experiència en implantacions sectorials de SAP Business One.

Amb les nostres solucions SGI, desenvolupades pel nostre equip de programadors, podem accedir als diferents mercats sectorials, ja que sense aquestes solucions no seria possible abastar aquests projectes.

Les diferents SGI Solutions t’ofereixen un valor afegit gràcies a les certificacions i qualificacions obtingudes per SAP AG. Obtingudes gràcies a la Qualitat, Funcionalitat, Històries d’Èxit, Respecte estricte de les Regles de Negoci de SAP i Garantia d’Evolució. Aquestes certificacions són el resultat de l’esforç del nostre equip tècnic que té com a objectiu oferir un resultat satisfactori a tots els nostres clients.
Volem que, juntament amb SAP Business One, disposis de totes les eines per a afrontar amb garanties d’èxit qualsevol projecte dins del teu sector empresarial.

El nostre objectiu és la teva satisfacció. Ho demostrem cada dia amb el suport i la garantia dels nostres mòduls sectorials SGI per a SAP Business One.

NOVETATS SGI SOLUTIONS

Posa’t en contacte amb nosaltres

Deixa’ns les teves dades al formulari i ens posarem en contacte amb tu.

    Les dades personals, facilitades voluntàriament, seran incorporades en un fitxer automatitzat titularitat de Global Software Partner amb la finalitat d’atendre i gestionar els dubtes i les consultes dels nostres consumidors. Acceptant les condicions generals de la nostra pàgina web, expressades en l’apartat Avís legal, dones el teu consentiment exprés i inequívoc per rebre la resposta a la teva sol·licitud a l’adreça de correu electrònic facilitada. En qualsevol moment, podràs exercitar els teus drets d’accés, rectificant, cancel·lant i l’oposició dirigint un escrit a la direcció marketing@gsp.es.