SAP HANA

SAP HANA, gestiona grans volums de dades en temps real

SAP Business One, versió HANA, integra l’àrea analítica i l’àrea transaccional de l’empresa, per la qual cosa permet gestionar els negocis en temps real.

Per a créixer com a negoci cal prendre decisions de manera ràpida, però a vegades suposa un repte…

Pren millors decisions beneficiant-te de l’analítica integrada obtenint una visió més profunda del passat, present i futur del teu negoci, de manera extremadament ràpida.

SAP HANA, gestiona grans volums de dades a temps real

Característiques de SAP HANA

  • Emmagatzema la base de dades en memòria RAM del servidor (in-memory); pel que el processament de les peticions és molt més ràpid..

  • Proporciona la informació en temps real. El processament de les peticions per part de les eines clients és pràcticament immediat gràcies a les innovacions tecnològiques de SAP HANA.
  • L’emmagatzematge en manera columnar de SAP HANA, incrementa la comprensió de la informació.

  • SAP HANA permet el processament analític (OLAP) i el processament transaccional (OLTP) en una mateixa base de dades.

SAP HANA, la millor Solució per a gestionar la informació del teu negoci

Ràpida

Gestionaràs el teu negoci a gran velocitat, amb eficiència i precisió. Podràs processar totes les teves dades a l’instant i prendre les decisions al moment.

Productiva

Podràs prendre decisions en temps real, amb el que aconseguiràs ser més eficient i productiu.

Eficaç

Tindràs anàlisis detallades a l’instant. SAP HANA racionalitza i simplifica els processos complexos incrementant l’eficiència del teu negoci.

Rentable

Detectaràs noves oportunitats de negoci gràcies a la velocitat d’accés a la informació.

Comença amb una consultoria avui mateix

Últims articles sobre SAP Business One HANA

  • GSP, Padrí del DBanyoles ‘22

GSP, Padrí del DBanyoles ‘22

setembre 19th, 2022|

L’Estany de Banyoles va acollir el Campionat Europeu de Nacions de Dragon Boat que s’hauria d’haver celebrat a Kiev [...]

Posa’t en contacte amb nosaltres

Deixa’ns les teves dades al formulari i ens posarem en contacte amb tu.

    Les dades personals, facilitades voluntàriament, seran incorporades en un fitxer automatitzat titularitat de Global Software Partner amb la finalitat d’atendre i gestionar els dubtes i les consultes dels nostres consumidors. Acceptant les condicions generals de la nostra pàgina web, expressades en l’apartat Avís legal, dones el teu consentiment exprés i inequívoc per rebre la resposta a la teva sol·licitud a l’adreça de correu electrònic facilitada. En qualsevol moment, podràs exercitar els teus drets d’accés, rectificant, cancel·lant i l’oposició dirigint un escrit a la direcció marketing@gsp.es.