SAP HANA, gestiona grans volums de dades a temps real

Tecnologia in-memory computing SAP

La plataforma SAP HANA és el motor de l’empresa a temps real. Constitueix una base per construir una nova generació d’aplicacions i permet als clients analitzar grans quantitats de dades, des de pràcticament qualsevol font.

Experimenti l’empresa en temps real en acció

Una anàlisi en viu de les dades d’una empresa de productes de consum mostra com SAP HANA analitza les dades actuals de punts de venda, en temps real, el que permet a aquesta organització revisar, a la velocitat del pensament, informació sobre segmentació, mercadeig, gestió d’inventaris i pronòstics.

Principals característiques de SAP HANA:

Trucada GSP

Solució ideal per gestionar tota la informació amb eficiència

  • Analítica en temps real que pot processar totes les seves dades de SAP Business One One segons.

  • Nova funcionalitat que permet taulers de control i informes d’alta execució, així com inventaris en temps real, gestió de comandes i visibilitat de flux de caixa.

  • Plataforma de software única que simplifica la gestió de IT.

Avantatges de SAP HANA per la seva empresa:

  • Capacitat de resposta millorada de forma espectacular dels processos de planificació, vendes, producció i finances.

  • Una visió més ràpida informada del negocio per prendre millors decisions.

  • Augment inigualable de l’exercici a mesura que permet que més usuaris accedeixin al software de forma simulànea.

  • Reducció dels costos de propietat de IT.

NOVETATS SAP BUSINESS ONE HANA

  • Empieza a cambiar tu empresa hoy mismo con SAP Business One

Comença a canviar la teva empresa AVUI MATEIX amb SAP BO. La plataforma DIGITAL per a pimes

octubre 15th, 2020|

ada dia, més de 65.000 clients confien en SAP Business One per a recolzar y gestionar cada aspecte de la seva empresa sense renunciar a mantenir als seus clients satisfets. Y com bé sabeu, SAP Business One, és una Solució de Gestió Integral per a la pime capaç de gestionar tots els departaments d'una empresa, com ventes, finances, producció, cadena de subministrament i CRM, entre d'altres. La seva capacitat de generació d'informes i anàlisis integrats permeten una ràpida presa de decisions, amb accés a la informació més actualitzada i precisa.

Contacta’ns!

Truca’ns ara al 902.404.090 o deixa’ns les teves dades i et trucarem

Les dades personals, facilitades voluntàriament, seran incorporades en un fitxer automatitzat titularitat de Global Software Partner amb la finalitat d’atendre i gestionar els dubtes i les consultes dels nostres consumidors. Acceptant les condicions generals de la nostra pàgina web, expressades en l’apartat Avís legal, dones el teu consentiment exprés i inequívoc per rebre la resposta a la teva sol·licitud a l’adreça de correu electrònic facilitada. En qualsevol moment, podràs exercitar els teus drets d’accés, rectificant, cancel·lant i l’oposició dirigint un escrit a la direcció marketing@gsp.es.