SAP Business One

Què és SAP Business One?

SAP Business One és la Solució, dissenyada per SAP, única i assequible per a gestionar la pime: des de la comptabilitat i finances, compres, inventari, vendes i relacions amb els clients fins a informes i anàlisis.

Aquest ERP augmenta el control sobre l’empresa, amb un software dissenyat per a créixer segons les teves necessitats. Optimitza els teus processos clau, obtingues informació estratègica sobre el teu negoci i pren decisions basades en informació en temps real per a impulsar un creixement rendible.

És una solució flexible, modulable i poderosa. A més, és molt senzilla d’utilitzar gràcies a la intuïtiva interfície de SAP Business One.

SAP Business One, l'ERP ideal per a la pime

SAP Business One, una Solució integrada i personalitzable

 • SAP Business One és una solució única i integrada que proporciona una visibilitat completa del negoci i un control total sobre tots els aspectes de les operacions de negoci.

 • SAP Business One s’ha dissenyat per a ser flexible. Independentment de si s’implanta en local (On Premise) o en el núvol podràs accedir a SAP Business One en qualsevol moment, i des de qualsevol lloc i dispositiu mòbil.

 • SAP Business One és escalable pel que s’adapta al teu negoci, sigui com sigui. A diferència d’altres ERPs del mercat, SAP Business One s’adapta al creixement de la teva empresa, per la qual cosa el podràs personalitzar i ampliar per a satisfer les teves necessitats en constant evolució.

Les funcionalitats de SAP Business One, l’ERP més complet

 • Comptabilitat i finances. Gràcies a la seva completa gamma d’eines gestiona i optimitza totes les operacions financeres.

 • Gestió de vendes i clients. Permet la gestió eficaç del procés integral de vendes i el cicle de vida dels clients: des del contacte inicial fins a la venda final, sense oblidar el posterior servei i suport de vendes.

 • Control de compres i inventari. Ajuda a gestionar tot el cicle de compres i inventari. Gràcies a les eines integrades, permet comparar fàcilment proveïdors i preus per a negociar millors acords i identificar oportunitats per a estalviar costos.

 • Planificació de la producció. Proporciona informació sobre enviaments d’entrada i sortida, inventaris i ubicacions d’articles. També permet el càlcul de costos estàndard, mitjana variable i FIFO, entre altres. A més d’executar en temps real les actualitzacions d’inventari i comprovacions de disponibilitat, entre altres.

 • Intel·ligència Empresarial. Proporciona una visibilitat del negoci clara gràcies a la Intel·ligència Empresarial i a les potents eines d’anàlisis i generació d’informes com SAP Crystal Reports.

 • Anàlisi i generació d’informes. SAP Business One capacita a l’equip perquè prengui decisions intel·ligents més ràpidament, recopilant la informació més important dels departaments de vendes, operacions, finances i clients i posant-la a la disposició de tota l’empresa a l’instant.

SAP Business One, l'ERP ideal per a la pime

Per què triar SAP Business One per a la teva empresa?

 • Base de dades i aplicació única i integrada.

 • Alertes i procediments d’autorització amb informació precisa, evitant situacions crítiques.

 • Integració per mitjà de fletxes de navegació i activitats.

 • Activitats vinculades als documents que es poden assignar a altres usuaris rebuts amb alertes, correus electrònics, tasques en el calendari, entre altres.

 • Tots els elements i documents rellevants estan vinculats en l’alerta o l’activitat.

 • Política de noves versions i actualització contínua del producte base.

Descobreix els Casos d’Èxit de SAP Business One

SGI Solutions

Els Mòduls integrats per a SAP Business One

El nostre equip tècnic ha desenvolupat les Solucions SGI Solutions. Aquestes, donen resposta a les necessitats específiques del teu negoci/sector. A més, estan integrades en SAP Business One i certificades per SAP; i aporten un valor afegit a les funcionalitats del ERP.

Comença avui mateix amb SAP Business One

Últims articles sobre SAP Business One

 • La moda sostenible

La moda sostenible

Què és la moda sostenible? La moda sostenible és aquella que està basada en un model de producció [...]

Posa’t en contacte amb nosaltres

Deixa’ns les teves dades al formulari i ens posarem en contacte amb tu.

  En completar el present formulari, autoritzes expressament a GSP, com a responsable del tractament de les dades personals que ens facilites, a tramitar la sol·licitud d'informació de conformitat amb la normativa vigent en matèria de protecció de dades. Podràs exercir els teus drets que es detallen en el nostre Avís Legal Avís legal mitjançant el correu marketing@gsp.es.

  Conservarem les teves dades fins que ens diguis el contrari.