SAP Business One, l’ERP ideal per a la pime

SAP Business One és la solució dissenyada per SAP, especialment per a petites i mitjanes empreses (pime). Aquest ERP t’ajuda a optimitzar els processos, a actuar basant-se en la informació precisa i a impulsar un creixement rendible del teu negoci.

Tindràs una visibilitat clara de tota l’empresa i un control total sobre tots els aspectes de les operacions de negoci.

Pots agregar AddOns, solucions sectorials, al teu teva ERP SAP Business One per a obtenir-ne un major rendiment.

SAP Business One, l’ERP que creix al teu ritme

L’ERP SAP Business One està dissenyat per a ser flexible i escalable, per la qual cosa s’adapta al teu negoci, sigui com sigui. Aquest ERP, a diferència d’uns altres, s’adapta al creixement de la teva empresa, per la qual cosa el podràs personalitzar i ampliar per a satisfer les teves necessitats en constant evolució.

SOL·LICITAR DEMO

Mòduls SAP Business One

Els mòduls que s’inclouen inicialment en el paquet, converteixen l ‘ERP de SAP en una perfecta opció de software de gestió integral per a empreses del sector comerç, distribució, serveis o fabricació, i inclou:

Vendes

Producció

Inventari i distribució

Compres i operacions

Comptabilitat i finances

CRM

software para retail

SAP Business One, l’ERP dissenyat pensant en la flexibilitat

Independentment de si s’implanta a la teva oficina o al núvol, podràs accedir a ell des de qualsevol ubicació a través de l’aplicació mòbil de SAP. A més, permet una gran accessibilitat, ja que pot utilitzar-se des de dispositius mòbils amb la seva pròpia aplicació d’ iOS, Windows Phone i Android.

SGI Solutions

Les Solucions per a SAP Business One

El nostre equip tècnic ha desenvolupat les Solucions SGI Solutions. Aquestes, donen resposta a les necessitats específiques del teu negoci/sector. A més, estan integrades a SAP Business One i certificades epr SAP; aporten un valor afegit a les funcionalitats de l’ERP.

DESCOBREIX-LES

DESCOBREIX ELS CASOS D’ÈXIT DE SAP BUSINESS ONE

Els avantatges de SAP Business One per a la teva empresa

  • Base de dades i aplicació única i integrada.

  • Alertes i procediments d’autorització amb informació precisa, evitant situacions crítiques.

  • Integració per mitjà de fletxes de navegació i activitats.

  • Activitats vinculades als documents que es poden assignar a altres usuaris rebuts amb alertes, correus electrònics, tasques al calendari, entre d’altres.

  • Tots els elements i documents rellevants estan vinculats a l’alerta o l’activitat.

  • Política de noves versions i actualització continua del producte base.

NOVETATS SAP BUSINESS ONE

Què és una empresa intel·ligent?

A l’article d’avui parlem de l’empresa intel·ligent i de les seves característiques. Una empresa intel·ligent és aquella que connecta [...]

Posa’t en contacte amb nosaltres

Deixa’ns les teves dades al formulari i ens posarem en contacte amb tu.

    Les dades personals, facilitades voluntàriament, seran incorporades en un fitxer automatitzat titularitat de Global Software Partner amb la finalitat d’atendre i gestionar els dubtes i les consultes dels nostres consumidors. Acceptant les condicions generals de la nostra pàgina web, expressades en l’apartat Avís legal, dones el teu consentiment exprés i inequívoc per rebre la resposta a la teva sol·licitud a l’adreça de correu electrònic facilitada. En qualsevol moment, podràs exercitar els teus drets d’accés, rectificant, cancel·lant i l’oposició dirigint un escrit a la direcció marketing@gsp.es.