SAP Business One

Què és SAP Business One?

SAP Business One és la Solució, dissenyada per SAP, única i assequible per a gestionar la pime: des de la comptabilitat i finances, compres, inventari, vendes i relacions amb els clients fins a informes i anàlisis.

Aquest ERP augmenta el control sobre l’empresa, amb un software dissenyat per a créixer segons les teves necessitats. Optimitza els teus processos clau, obtingues informació estratègica sobre el teu negoci i pren decisions basades en informació en temps real per a impulsar un creixement rendible.

És una solució flexible, modulable i poderosa. A més, és molt senzilla d’utilitzar gràcies a la intuïtiva interfície de SAP Business One.

SAP Business One, l'ERP ideal per a la pime

SAP Business One, una Solució integrada i personalitzable

 • SAP Business One és una solució única i integrada que proporciona una visibilitat completa del negoci i un control total sobre tots els aspectes de les operacions de negoci.

 • SAP Business One s’ha dissenyat per a ser flexible. Independentment de si s’implanta en local (On Premise) o en el núvol podràs accedir a SAP Business One en qualsevol moment, i des de qualsevol lloc i dispositiu mòbil.

 • SAP Business One és escalable pel que s’adapta al teu negoci, sigui com sigui. A diferència d’altres ERPs del mercat, SAP Business One s’adapta al creixement de la teva empresa, per la qual cosa el podràs personalitzar i ampliar per a satisfer les teves necessitats en constant evolució.

Les funcionalitats de SAP Business One, l’ERP més complet

 • Comptabilitat i finances. Gràcies a la seva completa gamma d’eines gestiona i optimitza totes les operacions financeres.

 • Gestió de vendes i clients. Permet la gestió eficaç del procés integral de vendes i el cicle de vida dels clients: des del contacte inicial fins a la venda final, sense oblidar el posterior servei i suport de vendes.

 • Control de compres i inventari. Ajuda a gestionar tot el cicle de compres i inventari. Gràcies a les eines integrades, permet comparar fàcilment proveïdors i preus per a negociar millors acords i identificar oportunitats per a estalviar costos.

 • Planificació de la producció. Proporciona informació sobre enviaments d’entrada i sortida, inventaris i ubicacions d’articles. També permet el càlcul de costos estàndard, mitjana variable i FIFO, entre altres. A més d’executar en temps real les actualitzacions d’inventari i comprovacions de disponibilitat, entre altres.

 • Intel·ligència Empresarial. Proporciona una visibilitat del negoci clara gràcies a la Intel·ligència Empresarial i a les potents eines d’anàlisis i generació d’informes com SAP Crystal Reports.

 • Anàlisi i generació d’informes. SAP Business One capacita a l’equip perquè prengui decisions intel·ligents més ràpidament, recopilant la informació més important dels departaments de vendes, operacions, finances i clients i posant-la a la disposició de tota l’empresa a l’instant.

SAP Business One, l'ERP ideal per a la pime

Per què triar SAP Business One per a la teva empresa?

 • Base de dades i aplicació única i integrada.

 • Alertes i procediments d’autorització amb informació precisa, evitant situacions crítiques.

 • Integració per mitjà de fletxes de navegació i activitats.

 • Activitats vinculades als documents que es poden assignar a altres usuaris rebuts amb alertes, correus electrònics, tasques en el calendari, entre altres.

 • Tots els elements i documents rellevants estan vinculats en l’alerta o l’activitat.

 • Política de noves versions i actualització contínua del producte base.

Descobreix els Casos d’Èxit de SAP Business One

SGI Solutions

Els Mòduls integrats per a SAP Business One

El nostre equip tècnic ha desenvolupat les Solucions SGI Solutions. Aquestes, donen resposta a les necessitats específiques del teu negoci/sector. A més, estan integrades en SAP Business One i certificades per SAP; i aporten un valor afegit a les funcionalitats del ERP.

Comença avui mateix amb SAP Business One

Últims articles sobre SAP Business One

Posa’t en contacte amb nosaltres

Deixa’ns les teves dades al formulari i ens posarem en contacte amb tu.

  Les dades personals, facilitades voluntàriament, seran incorporades en un fitxer automatitzat titularitat de Global Software Partner amb la finalitat d’atendre i gestionar els dubtes i les consultes dels nostres consumidors. Acceptant les condicions generals de la nostra pàgina web, expressades en l’apartat Avís legal, dones el teu consentiment exprés i inequívoc per rebre la resposta a la teva sol·licitud a l’adreça de correu electrònic facilitada. En qualsevol moment, podràs exercitar els teus drets d’accés, rectificant, cancel·lant i l’oposició dirigint un escrit a la direcció marketing@gsp.es.