Cloud-GSP
Cloud-Arsys

Solució Cloud per SAP

A Global Software Partner necessitàvem oferir un entorn Cloud potent i econòmic per poder albergar la solució SAP Business One HANA i de les nostres solucions sectorials SGI.

Per aquest motiu vam firmar una aliança amb Arsys, el nostre proveïdor d’infraestructura que lidera el mercat en l’àmbit nacional, amb el qual hem construït GSP Cloud.

Arsys és un proveïdor europeu de serveis de Cloud que figura entre les companyies de tecnologia i innovació líders a Europa.

Trucada GSP

Amb GSP Cloud i SAP Business One HANA la seva empresa serà més ràpida i eficient

El nostre objectiu és poder oferir un entorn d’alta disponibilitat, amb la potència de HANA i amb un preu atractiu que faciliti la migració de les instal·lacions de SAP Business One que es troben en servidors locals a un Cloud certificat per SAP i amb les màximes garanties.

El nostre proveïdor Arsys està certificat amb el “SAP Certified® in Infraestructure Operations Services” permetent-nos oferir una qualitat i tranquil·litat en el servei.

El servei GSP Cloud garanteix que les seves dades mai sortiran d’Espanya, ja que els centres es troben ubicats en territori nacional.

El GSP Cloud permet allotjar múltiples instàncies de SAP Business One en una plataforma HANA. Aquest fet permet ajustar els preus i ofereix una política de contractació basada en usuari/mes.

El sistema realitza còpies de seguretat total diàriament, garantint la recuperació de qualsevol dada en curts terminis. Tota la infraestructura de servidors està connectada a una xarxa d’alta velocitat i protegida per un sistema de Firewall amb sistemes de Prevenció i Detecció d’Intrusions.

Els principals beneficis de GSP Cloud són:

 • Plataforma certificada per SAP HANA.

 • Alta disponibilitat del sistema: les 24 hores, els 365 dies de l’any.

 • Sistema de facturació simple, quota mensual per usuaris actius.

 • Escalabilitat assegurada, que permet créixer amb la seva empresa.

 • Monitoratge continua per prevenir incidències.
 • Múltiples opcions de connectivitat.

 • Copies de seguretat diàriament en un entorn segur.

 • Accés estandarditzat des d’Internet amb qualsevol dispositiu, a qualsevol hora i des de qualsevol lloc.

 • Actualització transparent del software.

NOVETATS SAP BUSINESS ONE CLOUD

Contacta’ns!

Truca’ns ara al 902.404.090 o deixa’ns les teves dades i et trucarem

  Les dades personals, facilitades voluntàriament, seran incorporades en un fitxer automatitzat titularitat de Global Software Partner amb la finalitat d’atendre i gestionar els dubtes i les consultes dels nostres consumidors. Acceptant les condicions generals de la nostra pàgina web, expressades en l’apartat Avís legal, dones el teu consentiment exprés i inequívoc per rebre la resposta a la teva sol·licitud a l’adreça de correu electrònic facilitada. En qualsevol moment, podràs exercitar els teus drets d’accés, rectificant, cancel·lant i l’oposició dirigint un escrit a la direcció marketing@gsp.es.