La millor solució Cloud per a SAP

Necessitàvem oferir-te un entorn Cloud potent i econòmic que pogués albergar la solució SAP Business One HANA i les nostres solucions sectorials SGI Solutions.

Per això vàrem signar una aliança amb Arsys, el nostre proveïdor d’infraestructura, per a construir el GSP Cloud.

Arsys lidera el mercat a nivell nacional i és el proveïdor europeu de serveis Cloud que figura entre les companyies líders en tecnologia i innovació d’Europa.

GSP-Cloud
Arsys-Cloud

Amb GSP Cloud i SAP Business One HANA la teva empresa serà més ràpida i eficient

Volem oferir-te un entorn d’alta disponibilitat, amb la potència de HANA i amb un preu atractiu que et faciliti la migració de les instal·lacions de SAP Business One que es troben en servidors locals a un Cloud certificat per SAP i amb les màximes garanties.

GSP Cloud

Per què triar el GSP Cloud?

  • Arsys posseeix el certificat “SAP Certified® in Infraestructure Operations Services”. Això ens permet oferir una qualitat i tranquil·litat en el servei.

  • Les teves dades mai sortiran d’Espanya, ja que els datacenter estan situats en territori nacional.

  • Podràs allotjar múltiples instàncies de SAP Business One en una plataforma HANA, amb el que et beneficiaràs de preus ajustada i una política de contractació basada en usuari/mes.

  • Es realitzen còpies de seguretat totals diàriament, per la qual cosa podràs recuperar qualsevol dada en un curt termini.

  • La infraestructura de servidors està connectada a una xarxa d’alta velocitat i protegida per un sistema de Firewall amb sistemes de Prevenció i Detecció d’Intrusions.

  • Posada en marxa en qüestió d’hores, l’entorn ja està llest per a admetre nous clients.

  • Monitoratge continu i ampliació de recursos dinàmica sense afectació a l’activitat ni a les quotes dels clients.

Coneix el GSP Cloud

Els principals beneficis del GSP Cloud

Els principals beneficis del GSP Cloud

Si desitges informació addicional, descarrega’t el següent document:

DESCARREGAR PDF

NOVETATS SAP BUSINESS ONE CLOUD

I per què un ERP en el NÚVOL?

gener 11th, 2021|

En articles anteriors t'expliquem la importància de disposar d'un Cloud per al teu negoci; en l'article d'avui, anem a [...]

Posa’t en contacte amb nosaltres

Deixa’ns les teves dades al formulari i ens posarem en contacte amb tu.

O truca’ns als números de telèfon: 936 338 732 | 972 227 643

    Les dades personals, facilitades voluntàriament, seran incorporades en un fitxer automatitzat titularitat de Global Software Partner amb la finalitat d’atendre i gestionar els dubtes i les consultes dels nostres consumidors. Acceptant les condicions generals de la nostra pàgina web, expressades en l’apartat Avís legal, dones el teu consentiment exprés i inequívoc per rebre la resposta a la teva sol·licitud a l’adreça de correu electrònic facilitada. En qualsevol moment, podràs exercitar els teus drets d’accés, rectificant, cancel·lant i l’oposició dirigint un escrit a la direcció marketing@gsp.es.