Un ERP per una Factory Smart, també conegut com a Planificador de Recursos Empresarials, és una eina que serveix per a totes les indústries, com la de fabricació, detallista, química i totes les que se’t puguin ocórrer.

Un dels avantatges més importats d’aquest tipus de software consisteix precisament en el fet que els costos operatius en aquestes indústries són molt alts. Moltes empreses del sector industrial estan recorrent a solucions com SAP Business One. Aquestes solucions els permet optimitzar les operacions comercials crítiques, mantenint les despeses sota control.

Però no és l’únic que pots esperar d’una implementació en el sector industrial. A més, trobaràs altres beneficis importants que passem a enumerar:

Integració a tota l’empresa Factory Smart

És sense dubte l’avantatge més important de comptar amb una solució de software pel sector de producció. Permet integrar i racionalitzar totes les operacions crítiques, des de l’adquisició fins al maneig de matèries primeres i des de la fabricació fins a l’enviament de les comandes.

Estalvi de temps

Un ERP pel sector industrial redueix el temps necessari en el cicle de producció i vendes.

A més, permet agilitzar la gestió de la cadena de subministraments i l’inventari i aconseguir que el seguiment sigui molt més simple que amb els mètodes tradicionals.

Visió 360º de totes les dades crítiques

Gràcies al software ERP pel sector de la producció, comptaràs amb un flux constant d’informació en tota l’empresa. D’aquesta forma, tots els usuaris tenen accés a temps real a les dades crítiques des de qualsevol lloc.

Com a conseqüència, aconseguiràs augmentar la productivitat dels teus treballadors, amb una total transparència pels màxims responsables, gerents i gestors. És per aquest motiu, que podran tenir una visió 360º de tots els processos i dades crítiques. 

Previsions comercials precises

Per satisfer la demanda, és necessari poder fer càlculs precisos de les comandes, sense excedir l’estoc o sense poder atendre un pic de demanda que provoca la pèrdua de clients.

El control del preu de les matèries primeres, les tendències del mercat i els cicles de demanda, obliguen a realitzar càlculs precisos que impedeixen una pèrdua de recursos.

El software ERP de producció és de gran utilitat per l’anàlisi de tendències del mercat, la integració empresarial i la previsió.

Control de processos en la Factory Smart abans, durant i després

Abans d’entrar en producció, els projectes passen per nombroses fases: elaboració de propostes, llista de materials, comandes d’aquest, ajustaments en la plantilla i en els processos de producció i moltes altres tasques fonamentals per l’èxit del projecte.

Durant i després de la producció també existeixen moltes altres tasques que un ERP pot controlar: controls de qualitat, embalatge, seguiment de comandes, relacions amb els clients i un llarg etcètera.

Controlar totes aquestes peces mòbils no és senzill i encara menys amb els sistemes tradicionals. Gràcies al software de gestió per la producció, pots esperar un control total de les operacions abans, durant i després.

Control de despeses

Per acabar, però no per ell menys important, la implementació d’un ERP específic per producció permet un excel·lent control sobre la comptabilitat i les finances, el que redunda en una gestió i un control òptim del pressupost marcat i de les despeses relacionades amb el projecte. D’ençà que van fer la seva aparició, les solucions ERP han recorregut un llarg camí i han experimentat grans avanços, adequant-se a pressupostos més ajustats com els de les pimes. Per aquest motiu, avui en dia, qualsevol organització és capaç de comptar amb una solució específica per la seva indústria que faci créixer l’empresa i enfrontar-se als creixents desafiaments de la indústria intel·ligent.

Si vols conèixer més del que pots esperar d’una implementació en el sector de la producció, posa’t en contacte amb nosaltres.

Estarem encantats d’atendre’t i resoldre els teus dubtes

    Les dades personals, facilitades voluntàriament, seran incorporades en un fitxer automatitzat titularitat de Global Software Partner amb la finalitat d’atendre i gestionar els dubtes i les consultes dels nostres consumidors. Acceptant les condicions generals de la nostra pàgina web, expressades en l’apartat Avís legal, dones el teu consentiment exprés i inequívoc per rebre la resposta a la teva sol·licitud a l’adreça de correu electrònic facilitada. En qualsevol moment, podràs exercitar els teus drets d’accés, rectificant, cancel·lant i l’oposició dirigint un escrit a la direcció marketing@gsp.es.