Les noves normes de distanciament social i reducció d’aforament en els establiments, fa que aquest eestiu sigui un dels més atípics i complexes de gestionar per a la hosteleria. En aquest sentit, les tecnologies anti-COVID i en aquest cas el codi QR, dirigit a empreses turístiques i petit negoci com bars i restaurants poden ajudar a estalviar temps i guanyar eficiencia.

Redueix el risc de contagi de la COVID-19. No hi ha contacte!

SGI Retail compta amb la integració de la modalitat de pagament amb QR de FPay.

L’aplicació ofereix la forma més simple de cobrar i pagar. Es troba disponible per a descàrrega al AppStore i Google Play, i qualsevol persona es pot registrar utilitzant el seu RUT.

SGI Retail ofereix la possibilitat d’escollir la forma de pagament amb FPay i el client pot escollir pagar amb telèfon mòbil utilitzant l’aplicació i escanejant un codi QR. Aquest codi pot ser estàtic imprès amb la imatge de marca de Fpay més del negoci o bé pot ser un codi dinàmic que es mostra al client pel Visor Extern de SGI Retail. També ofereix la possibilitat de ser imprès per a entregar al client.

Amb el nou escenari COVI-19, la novetat amb el codi QR és fer pagaments de forma fàcil i segura per al petit comerç o comerç local.

SGIRetail-Códi QR FPay
Manual-Nuevo-Licenciamiento

Visor de Vendes i Publicitat

SGI Retail ofereix la possibilitat de montar un segon Visor Extern Avançat de cara al client.

Cada vegada és més important la comunicació entre el client i l’establiment. Ara pots oferir informació detallada de les seves compres al mateix temps que els mostres ofertes i promocions.

Mostra al teu client la informació que li interessa!

Entre la informació que pot mostrar es destaca:

  • Quan SGI Retail està en repòs, el visor pot mostrar qualsevol tipologia de contingut multimedia elaborat amb un enfoc publicitari (per exemple, carrusel d’imatges, vídeos promocionals -youtube, ofeetes destacades,..) o bé algun contingut estàtic com el logotip del negoci.
  • Durant la el.laboració del document front el client, es mostra en temps real les línies del mateix, quantitats, preus i descomptes.
  • Resum del document al moment de passar al cobrament, on es mostren els descomptes aplicats, ofertes, cupons promocionals, entre altres. Les avantatges aplicades i el total a pagar es mostra de forma dinàmica segons es van aplicant.
  • Depenent de la forma de pagament escollida, es pot mostrar informació necessaria per al pagment amb codis QR o informació de divises i canvis. En els pagaments efectius, es pot visualitzar de forma clara el valor del canvi al cliente amb possibilitat de missatge d’agraïment.
SGIRetail - Pantalla Client
SGIRetail-Visor Publicitari

Estarem encantats d’atendre’t i resoldre els teus dubtes

    En completar el present formulari, autoritzes expressament a GSP, com a responsable del tractament de les dades personals que ens facilites, a tramitar la sol·licitud d'informació de conformitat amb la normativa vigent en matèria de protecció de dades. Podràs exercir els teus drets que es detallen en el nostre Avís Legal Avís legal mitjançant el correu marketing@gsp.es.

    Conservarem les teves dades fins que ens diguis el contrari.