Les noves normes de distanciament social i reducció d’aforament en els establiments, fa que aquest eestiu sigui un dels més atípics i complexes de gestionar per a la hosteleria. En aquest sentit, les tecnologies anti-COVID i en aquest cas el codi QR, dirigit a empreses turístiques i petit negoci com bars i restaurants poden ajudar a estalviar temps i guanyar eficiencia.

Redueix el risc de contagi de la COVID-19. No hi ha contacte!

SGI Retail compta amb la integració de la modalitat de pagament amb QR de FPay.

L’aplicació ofereix la forma més simple de cobrar i pagar. Es troba disponible per a descàrrega al AppStore i Google Play, i qualsevol persona es pot registrar utilitzant el seu RUT.

SGI Retail ofereix la possibilitat d’escollir la forma de pagament amb FPay i el client pot escollir pagar amb telèfon mòbil utilitzant l’aplicació i escanejant un codi QR. Aquest codi pot ser estàtic imprès amb la imatge de marca de Fpay més del negoci o bé pot ser un codi dinàmic que es mostra al client pel Visor Extern de SGI Retail. També ofereix la possibilitat de ser imprès per a entregar al client.

Amb el nou escenari COVI-19, la novetat amb el codi QR és fer pagaments de forma fàcil i segura per al petit comerç o comerç local.

Visor de Vendes i Publicitat

SGI Retail ofereix la possibilitat de montar un segon Visor Extern Avançat de cara al client.

Cada vegada és més important la comunicació entre el client i l’establiment. Ara pots oferir informació detallada de les seves compres al mateix temps que els mostres ofertes i promocions.

Mostra al teu client la informació que li interessa!

Entre la informació que pot mostrar es destaca:

  • Quan SGI Retail està en repòs, el visor pot mostrar qualsevol tipologia de contingut multimedia elaborat amb un enfoc publicitari (per exemple, carrusel d’imatges, vídeos promocionals -youtube, ofeetes destacades,..) o bé algun contingut estàtic com el logotip del negoci.
  • Durant la el.laboració del document front el client, es mostra en temps real les línies del mateix, quantitats, preus i descomptes.
  • Resum del document al moment de passar al cobrament, on es mostren els descomptes aplicats, ofertes, cupons promocionals, entre altres. Les avantatges aplicades i el total a pagar es mostra de forma dinàmica segons es van aplicant.
  • Depenent de la forma de pagament escollida, es pot mostrar informació necessaria per al pagment amb codis QR o informació de divises i canvis. En els pagaments efectius, es pot visualitzar de forma clara el valor del canvi al cliente amb possibilitat de missatge d’agraïment.

Estarem encantats d’atendre’t i resoldre els teus dubtes

    Les dades personals, facilitades voluntàriament, seran incorporades en un fitxer automatitzat titularitat de Global Software Partner amb la finalitat d’atendre i gestionar els dubtes i les consultes dels nostres consumidors. Acceptant les condicions generals de la nostra pàgina web, expressades en l’apartat Avís legal, dones el teu consentiment exprés i inequívoc per rebre la resposta a la teva sol·licitud a l’adreça de correu electrònic facilitada. En qualsevol moment, podràs exercitar els teus drets d’accés, rectificant, cancel·lant i l’oposició dirigint un escrit a la direcció marketing@gsp.es.