El Software per a la gestió de punts de venda, integrat amb SAP Business One, SGI Retail suporta les operacions de Tax Free Shopping. Això permet als usuaris de SGI Retail, oferir als seus clients el servei de recuperació d’IVA als clients internacionals.

Tax Free Shopping permet als compradors internacionals sol·licitar la devolució de l’IVA de les compres que han realitzat fora del seu país que compleixin amb certs requisits.
Aquesta atractiva funcionalitat proporciona als compradors internacionals un augment del seu poder adquisitiu gràcies al reemborsament de l’IVA, així com una experiència de compra impecable i personalitzada.

Els comerciants obtenen un augment de les vendes procedents de compradors internacionals, un increment del nivell de reconeixement de la marca en l’estranger, un procés senzill per a realitzar les transaccions Tax Free i fonts addicionals d’ingressos.

SGI Retail per a SAP Business One, s’integra amb els grans operadors de Tax Free: Global Blue i Innova TaxFree.

Desitges més informació? Contacta amb nosaltres i descobreix com el Tax Free Shopping integrat en SGI Retail pot ajudar a augmentar les vendes i rendabilitzar el teu negoci.

Estarem encantats d’atendre’t i resoldre els teus dubtes

    En completar el present formulari, autoritzes expressament a GSP, com a responsable del tractament de les dades personals que ens facilites, a tramitar la sol·licitud d'informació de conformitat amb la normativa vigent en matèria de protecció de dades. Podràs exercir els teus drets que es detallen en el nostre Avís Legal Avís legal mitjançant el correu marketing@gsp.es.

    Conservarem les teves dades fins que ens diguis el contrari.