El Software per a la gestió de punts de venda, integrat amb SAP Business One, SGI Retail suporta les operacions de Tax Free Shopping. Això permet als usuaris de SGI Retail, oferir als seus clients el servei de recuperació d’IVA als clients internacionals.

Tax Free Shopping permet als compradors internacionals sol·licitar la devolució de l’IVA de les compres que han realitzat fora del seu país que compleixin amb certs requisits.
Aquesta atractiva funcionalitat proporciona als compradors internacionals un augment del seu poder adquisitiu gràcies al reemborsament de l’IVA, així com una experiència de compra impecable i personalitzada.

Els comerciants obtenen un augment de les vendes procedents de compradors internacionals, un increment del nivell de reconeixement de la marca en l’estranger, un procés senzill per a realitzar les transaccions Tax Free i fonts addicionals d’ingressos.

SGI Retail per a SAP Business One, s’integra amb els grans operadors de Tax Free: Global Blue i Innova TaxFree.

Desitges més informació? Contacta amb nosaltres i descobreix com el Tax Free Shopping integrat en SGI Retail pot ajudar a augmentar les vendes i rendabilitzar el teu negoci.

Estarem encantats d’atendre’t i resoldre els teus dubtes

    Les dades personals, facilitades voluntàriament, seran incorporades en un fitxer automatitzat titularitat de Global Software Partner amb la finalitat d’atendre i gestionar els dubtes i les consultes dels nostres consumidors. Acceptant les condicions generals de la nostra pàgina web, expressades en l’apartat Avís legal, dones el teu consentiment exprés i inequívoc per rebre la resposta a la teva sol·licitud a l’adreça de correu electrònic facilitada. En qualsevol moment, podràs exercitar els teus drets d’accés, rectificant, cancel·lant i l’oposició dirigint un escrit a la direcció marketing@gsp.es.