Si has arribat fins aquí és perquè estàs buscant un software per a retail.

Actualment el retail va molt més enllà de la venda en una botiga pròpia, corner o franquícia, ara intervenen noves formes de venda que obliguen als retailers a digitalitzar-se per a complir les expectatives dels seus clients.

SGI Retail és el software per a retail desenvolupat sobre la plataforma de SAP Business One que et permet gestionar de manera fàcil, eficaç i ràpida, les diferents tasques de venda de producte, sigui quin sigui el sector.

Aquest potent software permet la gestió de botigues pròpies, corners, franquícies i les noves fórmules de comerç, de manera àgil i transparent, ja que en el seu disseny inclou les funcionalitats que cobreixen les necessitats específiques d’aquest sector. SGI Retail et proporciona la visibilitat de tota l’activitat de la botiga, sincronitzant els processos de negoci i el procés de cada gestió.

Aquest software per a retail cobreix tots els requeriments dels terminals de venda (TPV). A més, està integrat a l’ERP SAP Business One i, pot integrar-se amb:

  • Software de Força de Vendes (Prevenda/Autovenda)
  • Solució SGI Ecommerce B2B/B2C per la botiga online
  • Magatzems externs amb SGI Comunicador
  • Solució avançada de magatzem SGI WMS

Si desitges més informació pots posar-te en contacte amb nosaltres a través del següent formulari.

Estarem encantats d’atendre’t i resoldre els teus dubtes

    En completar el present formulari, autoritzes expressament a GSP, com a responsable del tractament de les dades personals que ens facilites, a tramitar la sol·licitud d'informació de conformitat amb la normativa vigent en matèria de protecció de dades. Podràs exercir els teus drets que es detallen en el nostre Avís Legal Avís legal mitjançant el correu marketing@gsp.es.

    Conservarem les teves dades fins que ens diguis el contrari.