Des de fa diverses setmanes estem parlant de SGI Quality per a gestionar el procés de qualitat de les empreses.

Avui t’explicarem molt més d’aquest AddOn que t’ajudarà a optimitzar els processos de gestió i el control de qualitat del teu negoci.

Els controls de qualitat permeten realitzar el control i la verificació de la qualitat en els processos de producció i distribució per a garantir que els productes finals compleixen amb els estàndards de qualitat del client i l’empresa. Amb SGI Quality, els teus productes compliran totes les expectatives.

SGI Quality, integrat en SAP Business One, està desenvolupat per a optimitzar els processos de gestió i el control dels processos de qualitat de l’empresa.

La seva integració amb SAP Business One permet desenvolupar de manera fàcil, ràpida i eficaç totes les tasques d’empreses de diferents mides, i sigui quin sigui el seu producte.

A més, aquest AddOn es pot integrar a les solucions SGI Manufacturing (solució que proporciona agilitat en el control de la qualitat dels productes obtinguts en el procés de producció) i SGI WMS (mòdul de gestió de magatzems).

Beneficis de SGI Quality, l'AddOn pel control de qualitat

Si desitges ampliar aquesta informació, no et perdis la Webinar que realitzem aquest dijous 25 de març

Estarem encantats d’atendre’t i resoldre els teus dubtes

    Les dades personals, facilitades voluntàriament, seran incorporades en un fitxer automatitzat titularitat de Global Software Partner amb la finalitat d’atendre i gestionar els dubtes i les consultes dels nostres consumidors. Acceptant les condicions generals de la nostra pàgina web, expressades en l’apartat Avís legal, dones el teu consentiment exprés i inequívoc per rebre la resposta a la teva sol·licitud a l’adreça de correu electrònic facilitada. En qualsevol moment, podràs exercitar els teus drets d’accés, rectificant, cancel·lant i l’oposició dirigint un escrit a la direcció marketing@gsp.es.