En els últims anys, els consumidors s’han tornat més exigents amb les empreses, exigint-les productes de qualitat. Les empreses per a donar resposta als consumidors han hagut d’incrementar els processos de qualitat dins la cadena de fabricació i/o distribució. Aquest canvi ha ocasionat un increment dels processos de qualitat i un increment de la importància del departament de qualitat dintre de les empreses.

Buscant aquesta qualitat i excel·lència, cada vegada són més les empreses que incorporen les certificacions UNE i ISO en els seus processos de qualitat. Aquest fet millora la qualitat del procés, la detecció d’anomalies i permet una reducció dels costos a través de minimitzar els minvaments.

infografia del procés de qualitat

En general, els processos de control de qualitat es realitzen de manera manual, per la qual cosa es converteixen en llargs i lents. Moltes empreses executen aquests controls de qualitat, mitjançant formularis, Fulles Excel o programes específics per a la gestió de la qualitat, de manera totalment desvinculada de l’ERP.

El més interessant és poder vincular el nostre control de qualitat amb l’ERP SAP Business One.

SGI Quality per a SAP Business One, està desenvolupada per a optimitzar tots els processos de gestió i el control de tots els processos de qualitat dels productes de la teva empresa, ja siguin fabricats o comprats a tercers. Aquest registre de qualitat, et garanteix que els productes finals compleixen els estrictes estàndards del client i de la teva empresa.

La seva integració amb SAP Business One et permet desenvolupar de manera fàcil, ràpida i eficaç totes les tasques d’empreses de diferents dimensions i sigui quin sigui el teu producte.

Vols ampliar la informació de SGI Quality per SAP? Inscriu-te a la Webinar

Inscriu-te aquí

Sinó pots esperar, posa’t en contacte amb nosaltres al formulari de sota.

Estarem encantats d’atendre’t i resoldre els teus dubtes

    Les dades personals, facilitades voluntàriament, seran incorporades en un fitxer automatitzat titularitat de Global Software Partner amb la finalitat d’atendre i gestionar els dubtes i les consultes dels nostres consumidors. Acceptant les condicions generals de la nostra pàgina web, expressades en l’apartat Avís legal, dones el teu consentiment exprés i inequívoc per rebre la resposta a la teva sol·licitud a l’adreça de correu electrònic facilitada. En qualsevol moment, podràs exercitar els teus drets d’accés, rectificant, cancel·lant i l’oposició dirigint un escrit a la direcció marketing@gsp.es.