En els últims anys, els consumidors s’han tornat més exigents amb les empreses, exigint-les productes de qualitat. Les empreses per a donar resposta als consumidors han hagut d’incrementar els processos de qualitat dins la cadena de fabricació i/o distribució. Aquest canvi ha ocasionat un increment dels processos de qualitat i un increment de la importància del departament de qualitat dintre de les empreses.

Buscant aquesta qualitat i excel·lència, cada vegada són més les empreses que incorporen les certificacions UNE i ISO en els seus processos de qualitat. Aquest fet millora la qualitat del procés, la detecció d’anomalies i permet una reducció dels costos a través de minimitzar els minvaments.

infografia del procés de qualitat

En general, els processos de control de qualitat es realitzen de manera manual, per la qual cosa es converteixen en llargs i lents. Moltes empreses executen aquests controls de qualitat, mitjançant formularis, Fulles Excel o programes específics per a la gestió de la qualitat, de manera totalment desvinculada de l’ERP.

El més interessant és poder vincular el nostre control de qualitat amb l’ERP SAP Business One.

SGI Quality per a SAP Business One, està desenvolupada per a optimitzar tots els processos de gestió i el control de tots els processos de qualitat dels productes de la teva empresa, ja siguin fabricats o comprats a tercers. Aquest registre de qualitat, et garanteix que els productes finals compleixen els estrictes estàndards del client i de la teva empresa.

La seva integració amb SAP Business One et permet desenvolupar de manera fàcil, ràpida i eficaç totes les tasques d’empreses de diferents dimensions i sigui quin sigui el teu producte.

Vols ampliar la informació de SGI Quality per SAP? Inscriu-te a la Webinar

Sinó pots esperar, posa’t en contacte amb nosaltres al formulari de sota.

Estarem encantats d’atendre’t i resoldre els teus dubtes

    En completar el present formulari, autoritzes expressament a GSP, com a responsable del tractament de les dades personals que ens facilites, a tramitar la sol·licitud d'informació de conformitat amb la normativa vigent en matèria de protecció de dades. Podràs exercir els teus drets que es detallen en el nostre Avís Legal Avís legal mitjançant el correu marketing@gsp.es.

    Conservarem les teves dades fins que ens diguis el contrari.