Els marketplaces s’han convertit en un dels llocs preferits dels internautes per a realitzar compres online, gràcies a la possibilitat de comparar preus.

Segons el Estudio Anual de eCommerce en España 2019, elaborat per IAB Spain i Elogia, el 66% dels compradors online prefereixen utilitzar marketplaces per a comparar preus, productes i serveis. Entre els millors marketplces a Espanya per marques estan: Amazon, eBay i AliExpress.

La solució SGI Omnichannel, integrada amb SAP Business One, permet a les petites i mitjanes empreses vendre el seu producte a través de plataformes Marketplace. Aquestes plataformes són intermediaris que faciliten la initeracció entre els venedors i els clients, ja que funciona com un aparador dels teus produtes.

La Solució SGI Omnichannel automatitza els llistats de productes. Crea desde SAP Business One les dades, les descripcions i les imatges del producte, i es sincronitzen automàticamnet amb les plataformes configurades. A més, actualitza les existenciesn en funció de l’inventari de SAP Business One, que està sincronitzat amb les altres botigues o magatzem.

Coneixes els seus beneficis?

 • Ven a tothom. Nous mercats.
 • Estalvia temps en la gestió del comerç electrònic multicanal.
 • Informació i preus acord en tots els canals.
 • Millora la visibilitat dels teus productes a Internet.
 • Control centralitzat de l’stock.
 • Analitza el rendiment com una venda més de SAP o SGI Retail.
 • Amplia els teus consumidors i protegeix la teva marca.
 • Visualització de totes les comandes en una mateixa pantalla.
 • Centralitza totes les comandes realitzades en els Marketplaces.
SGI Omnichannel. Solució SAP Business One per a Marketplace

Contacta’ns i t’explicarem totes les novetats que et poden interessar!

Descarrega’t el brochure SGI Omnichannel i podràs disposar de tota la informació sobre com gestionar les teves vendes Marketplace

Descarregar PDF

Omple el Formulari i Descarrega’t el PDF

Estarem encantats d’atendre’t i resoldre els teus dubtes

  Les dades personals, facilitades voluntàriament, seran incorporades en un fitxer automatitzat titularitat de Global Software Partner amb la finalitat d’atendre i gestionar els dubtes i les consultes dels nostres consumidors. Acceptant les condicions generals de la nostra pàgina web, expressades en l’apartat Avís legal, dones el teu consentiment exprés i inequívoc per rebre la resposta a la teva sol·licitud a l’adreça de correu electrònic facilitada. En qualsevol moment, podràs exercitar els teus drets d’accés, rectificant, cancel·lant i l’oposició dirigint un escrit a la direcció marketing@gsp.es.