Els marketplaces s’han convertit en un dels llocs preferits dels internautes per a realitzar compres online, gràcies a la possibilitat de comparar preus.

Segons el Estudio Anual de eCommerce en España 2019, elaborat per IAB Spain i Elogia, el 66% dels compradors online prefereixen utilitzar marketplaces per a comparar preus, productes i serveis. Entre els millors marketplces a Espanya per marques estan: Amazon, eBay i AliExpress.

La solució SGI Omnichannel, integrada amb SAP Business One, permet a les petites i mitjanes empreses vendre el seu producte a través de plataformes Marketplace. Aquestes plataformes són intermediaris que faciliten la initeracció entre els venedors i els clients, ja que funciona com un aparador dels teus produtes.

La Solució SGI Omnichannel automatitza els llistats de productes. Crea desde SAP Business One les dades, les descripcions i les imatges del producte, i es sincronitzen automàticamnet amb les plataformes configurades. A més, actualitza les existenciesn en funció de l’inventari de SAP Business One, que està sincronitzat amb les altres botigues o magatzem.

Coneixes els seus beneficis?

 • Ven a tothom. Nous mercats.
 • Estalvia temps en la gestió del comerç electrònic multicanal.
 • Informació i preus acord en tots els canals.
 • Millora la visibilitat dels teus productes a Internet.
 • Control centralitzat de l’stock.
 • Analitza el rendiment com una venda més de SAP o SGI Retail.
 • Amplia els teus consumidors i protegeix la teva marca.
 • Visualització de totes les comandes en una mateixa pantalla.
 • Centralitza totes les comandes realitzades en els Marketplaces.
SGI Omnichannel. Solució SAP Business One per a Marketplace

Contacta’ns i t’explicarem totes les novetats que et poden interessar!

Descarrega’t el brochure SGI Omnichannel i podràs disposar de tota la informació sobre com gestionar les teves vendes Marketplace

Omple el Formulari i Descarrega’t el PDF

Estarem encantats d’atendre’t i resoldre els teus dubtes

  En completar el present formulari, autoritzes expressament a GSP, com a responsable del tractament de les dades personals que ens facilites, a tramitar la sol·licitud d'informació de conformitat amb la normativa vigent en matèria de protecció de dades. Podràs exercir els teus drets que es detallen en el nostre Avís Legal Avís legal mitjançant el correu marketing@gsp.es.

  Conservarem les teves dades fins que ens diguis el contrari.