A l’article d’avui parlem de la solució SAP, SGI Manufacturing, que et permetrà gestionar els processos productius de l’empresa i tenir el control total dels processos de planta.

Què és un procés productiu? Un procés productiu és el conjunt de procediments que realitza una empresa per elaborar el seu bé o servei. És a dir, la planificació dels processos per a aconseguir una elaboració de productes.

És molt necessari tenir una bona definició dels nostres processos i eines de software per a poder gestionar correctament la nostra producció. Conèixer els processos productius i la seva interacció a la logística de l’empresa és vital si volem implantar una solució al nostre negoci (compres, qualitat, magatzem, expedició, etc.).

Tenir un bon anàlisi de processos a través d’una consultora especialitzada garanteix una implantació adequada a cada empresa.

Comptem amb més de 25 anys d’experiència en implantacions de solucions SAP Business One. Tenim un equip de desenvolupadors amb els que treballem dia rere dia, a la plataforma SAP Business One, per a crear i oferir les millors solucions sectorials adaptades a les necessitats de cada negoci.

SGI Manufacturing, integrada amb SAP Business One, és la solució per als processos productius. Aquesta permet la gestió sistematitzada i organitzada dels processos de transformació de les empreses fabricants. Amb aquest software obtindràs la agilitat i la transparència de la teva activitat global, millorant la qualitat dels productes obtinguts, optimitzant els recursos i capacitats productives de la empresa.

Amb aquesta solució, desenvoluparàs de manera fàcil, eficaç i ràpida totes les tasques de planta, sigui quina sigui la seva mida i objecte de fabricació.

Aquesta solució SAP pot integrar-se amb altres mòduls sectorials (qualitat, magatzem, expedició, etc) que et permetran obtenir el màxim rendiment del teu ERP SAP Business One.

Vols ampliar la informació? Inscriu-te a la propera Webinar!

Estarem encantats d’atendre’t i resoldre els teus dubtes

    Les dades personals, facilitades voluntàriament, seran incorporades en un fitxer automatitzat titularitat de Global Software Partner amb la finalitat d’atendre i gestionar els dubtes i les consultes dels nostres consumidors. Acceptant les condicions generals de la nostra pàgina web, expressades en l’apartat Avís legal, dones el teu consentiment exprés i inequívoc per rebre la resposta a la teva sol·licitud a l’adreça de correu electrònic facilitada. En qualsevol moment, podràs exercitar els teus drets d’accés, rectificant, cancel·lant i l’oposició dirigint un escrit a la direcció marketing@gsp.es.