A l’article d’avui parlem de la solució SAP, SGI Manufacturing, que et permetrà gestionar els processos productius de l’empresa i tenir el control total dels processos de planta.

Què és un procés productiu? Un procés productiu és el conjunt de procediments que realitza una empresa per elaborar el seu bé o servei. És a dir, la planificació dels processos per a aconseguir una elaboració de productes.

És molt necessari tenir una bona definició dels nostres processos i eines de software per a poder gestionar correctament la nostra producció. Conèixer els processos productius i la seva interacció a la logística de l’empresa és vital si volem implantar una solució al nostre negoci (compres, qualitat, magatzem, expedició, etc.).

Tenir un bon anàlisi de processos a través d’una consultora especialitzada garanteix una implantació adequada a cada empresa.

Comptem amb més de 25 anys d’experiència en implantacions de solucions SAP Business One. Tenim un equip de desenvolupadors amb els que treballem dia rere dia, a la plataforma SAP Business One, per a crear i oferir les millors solucions sectorials adaptades a les necessitats de cada negoci.

SGI Manufacturing, integrada amb SAP Business One, és la solució per als processos productius. Aquesta permet la gestió sistematitzada i organitzada dels processos de transformació de les empreses fabricants. Amb aquest software obtindràs la agilitat i la transparència de la teva activitat global, millorant la qualitat dels productes obtinguts, optimitzant els recursos i capacitats productives de la empresa.

Amb aquesta solució, desenvoluparàs de manera fàcil, eficaç i ràpida totes les tasques de planta, sigui quina sigui la seva mida i objecte de fabricació.

Aquesta solució SAP pot integrar-se amb altres mòduls sectorials (qualitat, magatzem, expedició, etc) que et permetran obtenir el màxim rendiment del teu ERP SAP Business One.

Vols ampliar la informació? Inscriu-te a la propera Webinar!

Estarem encantats d’atendre’t i resoldre els teus dubtes

    En completar el present formulari, autoritzes expressament a GSP, com a responsable del tractament de les dades personals que ens facilites, a tramitar la sol·licitud d'informació de conformitat amb la normativa vigent en matèria de protecció de dades. Podràs exercir els teus drets que es detallen en el nostre Avís Legal Avís legal mitjançant el correu marketing@gsp.es.

    Conservarem les teves dades fins que ens diguis el contrari.