La Indústria Química representa un pilar molt important en l’economia europea, pel seu caràcter transversal com a proveïdora de productes i processos pel desenvolupament productiu. Amb una facturació de 499.000 milions d’euros, el sector químic està a l’alça i és un impulsor d’un futur sostenible pel continent, gràcies a les solucions circulars i climàtiques que es basen en productes químics.

Per les peculiaritats específiques del sector és important que les empreses de la Indústria Química tinguin un software ERP especialitzat com SGI Chemical. Els ERPs per a química no abunden, ja que han de complir molts aspectes propis de la cadena de subministrament, manipulació i distribució dels productes, a més de complir amb l’estricta legislació dels sectors.

Un software específic per a la Indústria Química ha de complir amb les necessitats específiques i agrupar en un mateix sistema totes les activitats de negoci:

  • Gestió de clients i proveïdors
  • Aprovisionament i cadena de subministrament
  • Producció
  • Control de qualitat
  • Gestió de magatzem i inventari
  • Finances

Gràcies a l’experiència obtinguda durant aquests anys, hem desenvolupat el Software especialitzat per a la Indústria Química, SGI Chemical, integrat en SAP Business One, que unifica els processos específics de la Indústria Química en un sol sistema; integrant tots els processos d’aprovisionament, producció, magatzem, qualitat i gestió de clients en una sola plataforma.

Cal destacar que aquest software permet la codificació de productes pròpia del sector químic, adaptada a la terminologia i requeriments del sector, així com definir els processos productius.

Si desitges conèixer més sobre aquesta Solució per a la Indústria Química, et convidem a posar-te en contacte amb nosaltres.

 

Estarem encantats d’atendre’t i resoldre els teus dubtes

    En completar el present formulari, autoritzes expressament a GSP, com a responsable del tractament de les dades personals que ens facilites, a tramitar la sol·licitud d'informació de conformitat amb la normativa vigent en matèria de protecció de dades. Podràs exercir els teus drets que es detallen en el nostre Avís Legal Avís legal mitjançant el correu marketing@gsp.es.

    Conservarem les teves dades fins que ens diguis el contrari.