Un SGA és molt necessari per gestionar un magatzem amb milers de referències. És important saber que aporta a l’empresa i els seus principals avantatges.

Un software de gestió de magatzem, com és el mòdul SGI SGA desenvolupat sobre l’ERP SAP Business One, es tracta d’un sistema que ha d’anar enllaçat amb l’ERP. Aquest enllaç del sistema de planificació de recursos ens aportarà informació de tota l’empresa. La solució SGI SGA permet no només conèixer on es troben els productes dins del magatzem, sinó també ubicar als operaris i la maquinària.

El sistema de gestió ha d’estar perfectament integrar amb altres eines del magatzem, com suport tecnològic d’identificació (codis de barres…), transelevadors, impressores i el tracking, per aprofitar tot el seu potencial.

Avantatges principals d’un SGA o un software de gestió de magatzems

Molts són els avantatges que reporta per la gestió de magatzems i que hem de tenir sempre en compte:

1/ Redueix les despeses

Al tenir tot organitzat amb l’objectiu d’incórrer en menys despeses logístiques permet tenir controlada aquesta important partida pressupostària.

2/ Incrementa la capacitat d’emmagatzematge

El sistema organitza la mercaderia de forma que s’aprofita de manera òptima l’espai.

3/ Redueix temps de recollida

Sempre es tindrà localitzat cada producte i es poden reduir temps de recollida en utilitzar la ruta més eficient en cada moment.

4/ Traçabilitat

La utilització d’un SGA permet la traçabilitat dins del magatzem, una cosa imprescindible per algunes empreses per considerar-se un factor competitiu pel client.

5/ Optimització de les càrregues de treball com a gestió de magatzems

El software de gestió de magatzems fa possible planificar, assignar i controlar la càrrega de treball dels recursos del magatzem, de forma que cada un tingui la càrrega optimitzada.

6/ Ajuda per la presa de decisions juntament amb l’ERP

A l’estar connectat amb l’ERP de l’empresa, brinda una important ajuda en el procés de presa de decisions importants. Per exemple, en l’augment de la dotació de recursos, sigui en forma de maquinària o de personal, i en el cas de necessitar el trasllat del magatzem o l’ampliació d’aquest.

Amb aquest sistema tenim un millor accés a la informació, d’una manera visual, i a més les dades són totalment fiables, el que permet una correcta presa de decisions.

Un SGA es converteix en un imprescindible per tota empresa que vulgui augmentar els seus marges de benefici i perdurar en el mercat al llarg del temps, resistint els atacs continus de la competència sobretot en preus.

Estarem encantats d’atendre’t i resoldre els teus dubtes

    En completar el present formulari, autoritzes expressament a GSP, com a responsable del tractament de les dades personals que ens facilites, a tramitar la sol·licitud d'informació de conformitat amb la normativa vigent en matèria de protecció de dades. Podràs exercir els teus drets que es detallen en el nostre Avís Legal Avís legal mitjançant el correu marketing@gsp.es.

    Conservarem les teves dades fins que ens diguis el contrari.