Optimitza els processos amb el sistema de gestió intel·ligent

Una Infraestructura IT és tot el conjunt compost per hardware, software, instal·lacions, xarxes… inclòs tot l’equip amb la informació tecnològica. La Infraestructura és utilitzada per desenvolupar, certificar, monitorar, verificar i donar suport als serveis d’IT.

Una infraestructura eficaç amb capacitats per a una progressió de la teva empresa, és senzilla de gestionar i ha de ser dinàmica per adaptar-se a les necessitats dels usuaris i del negoci.

Els nostres serveis són:

Trucada GSP

A GSP som partners de:

NOVETATS INFRAESTRUCTURA IT

  • Empieza a cambiar tu empresa hoy mismo con SAP Business One

Comença a canviar la teva empresa AVUI MATEIX amb SAP BO. La plataforma DIGITAL per a pimes

octubre 15th, 2020|

ada dia, més de 65.000 clients confien en SAP Business One per a recolzar y gestionar cada aspecte de la seva empresa sense renunciar a mantenir als seus clients satisfets. Y com bé sabeu, SAP Business One, és una Solució de Gestió Integral per a la pime capaç de gestionar tots els departaments d'una empresa, com ventes, finances, producció, cadena de subministrament i CRM, entre d'altres. La seva capacitat de generació d'informes i anàlisis integrats permeten una ràpida presa de decisions, amb accés a la informació més actualitzada i precisa.

Contacta’ns!

Truca’ns ara al 902.404.090 o deixa’ns les teves dades i et trucarem

    Les dades personals, facilitades voluntàriament, seran incorporades en un fitxer automatitzat titularitat de Global Software Partner amb la finalitat d’atendre i gestionar els dubtes i les consultes dels nostres consumidors. Acceptant les condicions generals de la nostra pàgina web, expressades en l’apartat Avís legal, dones el teu consentiment exprés i inequívoc per rebre la resposta a la teva sol·licitud a l’adreça de correu electrònic facilitada. En qualsevol moment, podràs exercitar els teus drets d’accés, rectificant, cancel·lant i l’oposició dirigint un escrit a la direcció marketing@gsp.es.