Inicio » Serveis » Consultoria SAP Business One

Consultoria

Consultoria SAP Business One

Mitjançant la consultoria SAP Business One, t’ajudem a integrar i automatitzar els teus processos de negoci. Amb l’ERP SAP Business One podràs accedir a la informació de la teva empresa en temps real; pel que aconseguiràs un major control i visibilitat que t’ajudarà a prendre millors decisions.

És necessari que abans de la implantació de SAP Business One es realitzi una consultoria en la qual s’analitzaran les necessitats específiques de l’empresa i els processos estratègics.

La implantació de SAP Business One s’executa sota la metodologia ASAP (Accelerated SAP), desenvolupada per SAP amb l’objectiu d’optimitzar el temps i els recursos tècnics.

consultoria SAP

La metodologia d’implantació de SAP Business One

Sol·licita una consultoria avui mateix

Últims articles sobre Consultoria SAP Business One

Posa’t en contacte amb nosaltres

Deixa’ns les teves dades al formulari i ens posarem en contacte amb tu.

    Les dades personals, facilitades voluntàriament, seran incorporades en un fitxer automatitzat titularitat de Global Software Partner amb la finalitat d’atendre i gestionar els dubtes i les consultes dels nostres consumidors. Acceptant les condicions generals de la nostra pàgina web, expressades en l’apartat Avís legal, dones el teu consentiment exprés i inequívoc per rebre la resposta a la teva sol·licitud a l’adreça de correu electrònic facilitada. En qualsevol moment, podràs exercitar els teus drets d’accés, rectificant, cancel·lant i l’oposició dirigint un escrit a la direcció marketing@gsp.es.