Inicio » Serveis » Consultoria SAP Business One

Consultoria SAP Business One

T’ajudem a integrar i automatitzar els teus processos de negoci. Amb l’ERP SAP Business One podràs accedir a la informació de la teva empresa a temps real; per la qual cosa, aconseguiràs un major control i visibilitat que, t’ajudarà a prendre millors decisions.

És necessari que abans de la implantació de SAP Business One es realitzi una consultoria en la que s’analitzaran les necessitats específiques de l’empresa i els processos estratègics.

La implantació de SAP Business One s’executa sota la metodologia ASAP (Accelerated SAP), desenvolupada per SAP amb l’objectiu d’optimitzar el temps i els recursos tècnics.

La Metodologia d’implantació de SAP Business One

NOVETATS CONSULTORIA SAP

Posa’t en contacte amb nosaltres

Deixa’ns les teves dades al formulari i ens posarem en contacte amb tu.

    Les dades personals, facilitades voluntàriament, seran incorporades en un fitxer automatitzat titularitat de Global Software Partner amb la finalitat d’atendre i gestionar els dubtes i les consultes dels nostres consumidors. Acceptant les condicions generals de la nostra pàgina web, expressades en l’apartat Avís legal, dones el teu consentiment exprés i inequívoc per rebre la resposta a la teva sol·licitud a l’adreça de correu electrònic facilitada. En qualsevol moment, podràs exercitar els teus drets d’accés, rectificant, cancel·lant i l’oposició dirigint un escrit a la direcció marketing@gsp.es.