Consultoria SAP Business One

Amb la implantació de SAP Business One, esperes que es compleixin les teves expectatives, i que el nou software doni cobertura als processos estratègics i a les necessitats específiques de la teva empresa, per això és important executar el procés de manera ordenada, realitzant prèviament una consultoria de SAP Business One.

La implantació de SAP Business One s’executa sota la metodologia ASAP (Accelerated SAP), desenvolupada per SAP amb l’objectiu d’optimitzar el temps i els recursos tècnics.

Les fases que componen els processos són:

NOVETATS CONSULTORIA SAP

Posa’t en contacte amb nosaltres

Deixa’ns les teves dades al formulari i ens posarem en contacte amb tu.

O truca’ns als números de telèfon: 936 338 732 | 972 227 643

    Les dades personals, facilitades voluntàriament, seran incorporades en un fitxer automatitzat titularitat de Global Software Partner amb la finalitat d’atendre i gestionar els dubtes i les consultes dels nostres consumidors. Acceptant les condicions generals de la nostra pàgina web, expressades en l’apartat Avís legal, dones el teu consentiment exprés i inequívoc per rebre la resposta a la teva sol·licitud a l’adreça de correu electrònic facilitada. En qualsevol moment, podràs exercitar els teus drets d’accés, rectificant, cancel·lant i l’oposició dirigint un escrit a la direcció marketing@gsp.es.