Consultoria SAP Business One

Amb la implementació de SAP Business One, el client espera que es compleixin les seves expectatives, i que el nou software doni cobertura als processos i a les necessitats específiques de l’empresa, per això és de vital importància executar el projecte d’una forma adequada.

La implementació de SAP Business One s’executa sota la metodologia ASAP (Accelerated SAP), que va ser desenvolupada per SAP amb l’objectiu d’optimitzar el temps i els recursos tècnics.

Trucada GSP

Les fases que componen els processos són:

NOVETATS CONSULTORIA SAP

  • Per què és important tenir un ERP al Núvol?

I per què un ERP en el NÚVOL?

gener 11th, 2021|

En articles anteriors t'expliquem la importància de disposar d'un Cloud per al teu negoci; en l'article d'avui, anem a [...]

Contacta’ns!

Truca’ns ara al 902.404.090 o deixa’ns les teves dades i et trucarem

    Les dades personals, facilitades voluntàriament, seran incorporades en un fitxer automatitzat titularitat de Global Software Partner amb la finalitat d’atendre i gestionar els dubtes i les consultes dels nostres consumidors. Acceptant les condicions generals de la nostra pàgina web, expressades en l’apartat Avís legal, dones el teu consentiment exprés i inequívoc per rebre la resposta a la teva sol·licitud a l’adreça de correu electrònic facilitada. En qualsevol moment, podràs exercitar els teus drets d’accés, rectificant, cancel·lant i l’oposició dirigint un escrit a la direcció marketing@gsp.es.