Consultoria

Consultoria SAP Business One

Mitjançant la consultoria SAP Business One, t’ajudem a integrar i automatitzar els teus processos de negoci. Amb l’ERP SAP Business One podràs accedir a la informació de la teva empresa en temps real; pel que aconseguiràs un major control i visibilitat que t’ajudarà a prendre millors decisions.

És necessari que abans de la implantació de SAP Business One es realitzi una consultoria en la qual s’analitzaran les necessitats específiques de l’empresa i els processos estratègics.

La implantació de SAP Business One s’executa sota la metodologia ASAP (Accelerated SAP), desenvolupada per SAP amb l’objectiu d’optimitzar el temps i els recursos tècnics.

consultoria SAP

La metodologia d’implantació de SAP Business One

Sol·licita una consultoria avui mateix

Últims articles sobre Consultoria SAP Business One

Posa’t en contacte amb nosaltres

Deixa’ns les teves dades al formulari i ens posarem en contacte amb tu.

    En completar el present formulari, autoritzes expressament a GSP, com a responsable del tractament de les dades personals que ens facilites, a tramitar la sol·licitud d'informació de conformitat amb la normativa vigent en matèria de protecció de dades. Podràs exercir els teus drets que es detallen en el nostre Avís Legal Avís legal mitjançant el correu marketing@gsp.es.

    Conservarem les teves dades fins que ens diguis el contrari.