Inicio » Serveis

Serveis SAP Business One orientats a la teva empresa

Treballem per a aportar-te les millors Solucions Tecnològiques i poder satisfer les necessitats del teu sector en matèria de gestió empresarial.

Consultoria SAP Business One

Analitzem el teu negoci per veure quines necessitats desitges cobrir i quina és la millor estratègia d’implantació.

Més informació

Cloud per a SAP Business One

T’oferim tota la infraestructura necessària per a acollir els teus projectes de SAP Business One HANA, aconseguint la simplicitat de manera dràstica, substituint arquitectures complexes i costoses. Una plataforma amb tots els elements instal·lats llest per a utilizar. Amb SAP Business One Cloud la teva organització serà més àgil i eficaç.

Més informació

Infraestructura IT

Ens encarreguem de tota la Infraestructura IT de la teva empresa perquè pugui progressar de manera eficaç. Comptaràs amb una Infraestructura IT fàcil de gestionar i dinàmica amb capacitat d’adaptar-se a les necessitats del teu negoci.

Més informació

NOVETATS SERVEIS SAP

Posa’t en contacte amb nosaltres

Deixa’ns les teves dades al formulari i ens posarem en contacte amb tu.

    Les dades personals, facilitades voluntàriament, seran incorporades en un fitxer automatitzat titularitat de Global Software Partner amb la finalitat d’atendre i gestionar els dubtes i les consultes dels nostres consumidors. Acceptant les condicions generals de la nostra pàgina web, expressades en l’apartat Avís legal, dones el teu consentiment exprés i inequívoc per rebre la resposta a la teva sol·licitud a l’adreça de correu electrònic facilitada. En qualsevol moment, podràs exercitar els teus drets d’accés, rectificant, cancel·lant i l’oposició dirigint un escrit a la direcció marketing@gsp.es.