La indústria del calçat i els sistemes de gestió intel·ligent van de la mà per ser competitius. Per la seva part, els sistemes de planificació de recursos empresarials, com SAP Business One, es fan imprescindibles. Són rellevants per tenir un procés productiu optimitzat de principi a fi, començant per la cadena de subministraments i acabant pels punts de venda.

Que ha de contemplar SAP Business One en el sector del calçat

SAP Business One et permet programar tota una sèrie d’alertes que es converteixen en decisions presses de forma automàtica. Al seu torn, generen tota la documentació necessària per a cada departament.

Control d’inventaris i cadena de subministraments

El ERP SAP Business One parteix d’una perfecta optimització de tota la cadena de subministraments i del seu estoc. Des d’aquest punt es generen tots els processos de compres i vendes i la seva optimització.

El sector del calçat treballa amb infinitats de referències les quals l’estoc ha de ser optimitzat al màxim. No només pels models i colors, sinó també per les seves talles i, inclús, per les diferents formes. En funció d’elles, generarem una major o menor demanda d’un mateix model.

Es per aquest motiu, que la solució vertical SGI Moda dona resposta a totes aquestes necessitats específiques del sector del calçat. La seva principal característica és el control del producte per models, talles i colors.

Capacitat d’anàlisis d’un ERP per prendre decisions

La informació proporcionada per les eines de reports de SAP ha facilitat els mitjans d’anàlisis, que es troben perfectament segmentats.

Aquests segments serveixen per presentar, amb el SAP HANA, la informació recopilada en grans volums i ser entregada com anàlisis predictives. Aquestes anàlisis ens ajudaran a prendre perfectes decisions sobre la producció en cada moment i analitzar-les.

Actualitzacions a temps real

Una altra qüestió molt important és l’agilitat del sistema de gestió. Ve determinada per les generacions automàtiques de documents vàlids per tots els departaments i la informació actualitzada en temps real.

En tota la cadena, des de la producció al punt de venda, és imprescindible que comptem amb una informació exacta a l’instant.

Els objectius d’optimització de recursos de l’empresa se centren avui a mantenir els estocs amb els mínims excedents possibles en un producte marcat per la temporalitat, el disseny i la moda.

Connexió amb els punts de venda

Cada punt de venda ha d’integrar-se en tot el sistema amb la finalitat de garantir el tancament complet del cicle de producte.

És fonamental saber el que els distribuïdors estan venent. També, realitzar ofertes immediates de productes en estoc que és convenient treure. Sense oblidar facilitar a les botigues un sistema que les ajudi al seu torn a optimitzar les seves vendes, facilitant així mateix la seva gestió amb el proveïdor.

La unió del sector del calçat i els sistemes de gestió intel·ligent SAP garanteix l’èxit.

Estarem encantats d’atendre’t i resoldre els teus dubtes

    En completar el present formulari, autoritzes expressament a GSP, com a responsable del tractament de les dades personals que ens facilites, a tramitar la sol·licitud d'informació de conformitat amb la normativa vigent en matèria de protecció de dades. Podràs exercir els teus drets que es detallen en el nostre Avís Legal Avís legal mitjançant el correu marketing@gsp.es.

    Conservarem les teves dades fins que ens diguis el contrari.