SAP, el gegant tecnològic europeu, obligat a reinventar-se una vegada i una altra per a no perdre el pas enfront dels seus rivals americans. Ara amb SAP HANA, la plataforma amb la qual pensen revolucionar tots els seus productes.

L’ERP SAP Business One, juntament amb la velocitat i la potencia In-Memory de processament de la base de dades de SAP HANA, està potenciant la transformació digital i empresarial de les petites i mitjanes empreses (pimes).

SAP Business One combina funcionalitats de CRM, comptabilitat, vendes, màrqueting, operacions, serveis i emmagatzematge. A més, inclou aplicacions d’anàlisi i gestió d’informes a temps real integrats amb SAP Crystal Reports.

SAP mou Europa, la més valorada a escala global

L’empresa SAP és líder en l’àmbit mundial de software de gestió empresarial per empreses, siguin grans o petites. SAP mou Europa i compta amb clients a més de 190 països de tot el món. L’èxit dels clients de SAP Business One ha ajudat altres empreses a decidir-se per digitalitzar i innovar el seu negoci amb l’ajuda de SAP. El fet d’augmentar la nostra base de solucions al núvol ha ajudat al canvi de les empreses, per facilitar la seva instal·lació.

SAP mou Europa

Estarem encantats d’atendre’t i resoldre els teus dubtes

    En completar el present formulari, autoritzes expressament a GSP, com a responsable del tractament de les dades personals que ens facilites, a tramitar la sol·licitud d'informació de conformitat amb la normativa vigent en matèria de protecció de dades. Podràs exercir els teus drets que es detallen en el nostre Avís Legal Avís legal mitjançant el correu marketing@gsp.es.

    Conservarem les teves dades fins que ens diguis el contrari.