SAP, el gegant tecnològic europeu, obligat a reinventar-se una vegada i una altra per a no perdre el pas enfront dels seus rivals americans. Ara amb SAP HANA, la plataforma amb la qual pensen revolucionar tots els seus productes.

L’ERP SAP Business One, juntament amb la velocitat i la potencia In-Memory de processament de la base de dades de SAP HANA, està potenciant la transformació digital i empresarial de les petites i mitjanes empreses (pimes).

SAP Business One combina funcionalitats de CRM, comptabilitat, vendes, màrqueting, operacions, serveis i emmagatzematge. A més, inclou aplicacions d’anàlisi i gestió d’informes a temps real integrats amb SAP Crystal Reports.

SAP mou Europa, la més valorada a escala global

L’empresa SAP és líder en l’àmbit mundial de software de gestió empresarial per empreses, siguin grans o petites. SAP mou Europa i compta amb clients a més de 190 països de tot el món. L’èxit dels clients de SAP Business One ha ajudat altres empreses a decidir-se per digitalitzar i innovar el seu negoci amb l’ajuda de SAP. El fet d’augmentar la nostra base de solucions al núvol ha ajudat al canvi de les empreses, per facilitar la seva instal·lació.

SAP mou Europa
Descarregar PDF

Estarem encantats d’atendre’t i resoldre els teus dubtes

    Les dades personals, facilitades voluntàriament, seran incorporades en un fitxer automatitzat titularitat de Global Software Partner amb la finalitat d’atendre i gestionar els dubtes i les consultes dels nostres consumidors. Acceptant les condicions generals de la nostra pàgina web, expressades en l’apartat Avís legal, dones el teu consentiment exprés i inequívoc per rebre la resposta a la teva sol·licitud a l’adreça de correu electrònic facilitada. En qualsevol moment, podràs exercitar els teus drets d’accés, rectificant, cancel·lant i l’oposició dirigint un escrit a la direcció marketing@gsp.es.