L’aplicació SAP Business One ofereix una manera assequible de gestionar tota la seva empresa. Per consequent gestiona des de les vendes i les relacions amb els clients fins a les finances i les operacions. Està dissenyada específicament per a petites i mitjanes empreses (PIME) i es venuda únicament a través de partners de SAP. La solució SAP Business One t’ajuda a optimitzar processos, a actuar bansant-se en informació de manera precisa i a impulsar un creixement rendible per la teva empresa.

Així mateix, els principals avantatges d’implementar SPA Business One a la teva empresa són:

  • Creixement ràpid de la teva empresa amb operacions optimitzades.

  • Resposta ràpida a les necessitats del client.

  • Eliminació de les entrades de dades redudants i els errors.

  • Creació de relacions més estretes amb els clients.

  • Ràpida obtenció de valor.

Per això, aconsegueix una gestió empresarial més senzilla amb SAP Business One

Gestió empresarial

Igualment, SAP Business One compte amb una gestió òptima que et permetrà veure, pensar i actuar amb claredat per poder tancar la bretxa de l’execució i convertir-se en un negoci digitalitzat. Mentrestant, SAP Business One funciona en la plataforma SAP HANA i en Microsoft SQL Server, per tant podràs escollir la que millor s’adapti al teu negoci.

Per concloure, SAP Business One és una solució completa que integra tots els aspectes de la teva empresa per tenir una visió de totes les àrees empresarials. A més, compte amb una capacitat de personalització i flexibilitat per adaptar-se a qualsevol sector. Així mateix, els teus treballadors la poden començar a utilitzar des del primer dia i ampliar quan sigui necessari.

Com a resultat, us deixem un PDF informatiu de SAP Business One per a descarregar.

Descarregar PDF

Estarem encantats d’atendre’t i resoldre els teus dubtes

    Les dades personals, facilitades voluntàriament, seran incorporades en un fitxer automatitzat titularitat de Global Software Partner amb la finalitat d’atendre i gestionar els dubtes i les consultes dels nostres consumidors. Acceptant les condicions generals de la nostra pàgina web, expressades en l’apartat Avís legal, dones el teu consentiment exprés i inequívoc per rebre la resposta a la teva sol·licitud a l’adreça de correu electrònic facilitada. En qualsevol moment, podràs exercitar els teus drets d’accés, rectificant, cancel·lant i l’oposició dirigint un escrit a la direcció marketing@gsp.es.