Els usuaris empresarials que es volen mantenir al cap de la competitivitat necessiten accés simple, ràpid i fàcil a la informació. Gràcies a SAP Cloud Analytics i als seus beneficis, tots els membres d’una organització poden treure el màxim rendiment d’ells, sigui en recursos humans, finances o màrqueting. 

El núvol de SAP Analytics et pot ajudar a prendre decisions empresarials més fortes i ràpides. De la mateixa manera, ofereix informació als usuaris per una millor presa de decisions i una gestió optimitzada dels recursos en tots els processos.

Característiques claus de SAP Cloud Analytics

El núvol de SAP Analytics té l’avantatge de poder implementar-se com una plataforma híbrida, basada en el núvol o en el local, a més de ser extremadament integrable i potent.

Entre les seves principals característiques destaquen:

  • Accepta fins a un milió d’usuaris i connecta, prepara i combina dades de fins a 200 fonts (procedents o no de SAP).

  • Pot integrar aplicacions empresarials existents perquè hi ha més dades disponibles des de la ubicació central.

  • Les dades rellevants s’entreguen directament en el dispositiu de l’interessat, de forma intuïtiva i atractiva.

  • Ajuda a eliminar dades dispars o que estan aïllades en sitges, de forma que es converteixin en una font de dades en la que confiar, a més de l’única font necessària per monitorar, realitzar simulacions i ordenar els canvis necessaris.

  • Acaba amb els dispositius i aplicacions poc àgils convertint la col·laboració entre companys i socis en una experiència amigable.

Avantatges de treballar amb SAP Cloud Analytics

Les seves característiques són sense dubte molt potent, pel que els avantatges de comptar amb SAP Cloud Analytics són moltes.

Per començar, la millora en la presa de decisions és un fet, que al seu torn millora el rendiment del negoci.

Permet un ús més eficaç de l’analítica, ja que s’integra amb altres dispositius i aplicacions. 

L’anàlisi financer i la planificació se simplifiquen. 

Es millora la comunicació amb els treballadors de l’organització, ja que permet incloure comentaris en les visualitzacions, així com respondre a elles.

I probablement, el més important de tot: genera un major retorn de la inversió i un major valor de les inversions existents. 

En definitiva, SAP Cloud Analytics és una eina d’avantguarda per implementar en equips i departaments. Per aquesta raó, brinden la llibertat d’accedir a la informació que necessiten quan la necessiten.

Gràcies a SAP Cloud Analytics podràs extreure dades de múltiples fonts externes, el que significa que tindràs una visió real del teu negoci en tot moment.

A més, des de la perspectiva dels usuaris finals, és ràpid i fàcil d’utilitzar, tan simple com arrossegar un full de càlcul d’Excel a la finestra del navegador.

SAP Analytics Cloud pot proporcionar-te un retorn de la inversió ràpida. Amb la finalitat de proporcionar al teu negoci el que necessita sense la necessitat d’invertir grans quantitats de diners en el seu manteniment.

Podràs accedir a una capacitat d’anàlisis d’avantguarda de forma molt simple, amb l’oportunitat de provar noves idees i amb una corba d’aprenentatge mínima.

Si vols conèixer més avantatges i funcionalitats de SAP Cloud Analytics, posa’t en contacte amb nosaltres.

Estarem encantats d’atendre’t i resoldre els teus dubtes

    En completar el present formulari, autoritzes expressament a GSP, com a responsable del tractament de les dades personals que ens facilites, a tramitar la sol·licitud d'informació de conformitat amb la normativa vigent en matèria de protecció de dades. Podràs exercir els teus drets que es detallen en el nostre Avís Legal Avís legal mitjançant el correu marketing@gsp.es.

    Conservarem les teves dades fins que ens diguis el contrari.