Els usuaris empresarials que es volen mantenir al cap de la competitivitat necessiten accés simple, ràpid i fàcil a la informació. Gràcies a SAP Cloud Analytics i als seus beneficis, tots els membres d’una organització poden treure el màxim rendiment d’ells, sigui en recursos humans, finances o màrqueting. 

El núvol de SAP Analytics et pot ajudar a prendre decisions empresarials més fortes i ràpides. De la mateixa manera, ofereix informació als usuaris per una millor presa de decisions i una gestió optimitzada dels recursos en tots els processos.

Característiques claus de SAP Cloud Analytics

El núvol de SAP Analytics té l’avantatge de poder implementar-se com una plataforma híbrida, basada en el núvol o en el local, a més de ser extremadament integrable i potent.

Entre les seves principals característiques destaquen:

  • Accepta fins a un milió d’usuaris i connecta, prepara i combina dades de fins a 200 fonts (procedents o no de SAP).

  • Pot integrar aplicacions empresarials existents perquè hi ha més dades disponibles des de la ubicació central.

  • Les dades rellevants s’entreguen directament en el dispositiu de l’interessat, de forma intuïtiva i atractiva.

  • Ajuda a eliminar dades dispars o que estan aïllades en sitges, de forma que es converteixin en una font de dades en la que confiar, a més de l’única font necessària per monitorar, realitzar simulacions i ordenar els canvis necessaris.

  • Acaba amb els dispositius i aplicacions poc àgils convertint la col·laboració entre companys i socis en una experiència amigable.

SAP Cloud Analytics

Avantatges de treballar amb SAP Cloud Analytics

Les seves característiques són sense dubte molt potent, pel que els avantatges de comptar amb SAP Cloud Analytics són moltes.

Per començar, la millora en la presa de decisions és un fet, que al seu torn millora el rendiment del negoci.

Permet un ús més eficaç de l’analítica, ja que s’integra amb altres dispositius i aplicacions. 

L’anàlisi financer i la planificació se simplifiquen. 

Es millora la comunicació amb els treballadors de l’organització, ja que permet incloure comentaris en les visualitzacions, així com respondre a elles.

I probablement, el més important de tot: genera un major retorn de la inversió i un major valor de les inversions existents. 

En definitiva, SAP Cloud Analytics és una eina d’avantguarda per implementar en equips i departaments. Per aquesta raó, brinden la llibertat d’accedir a la informació que necessiten quan la necessiten.

Gràcies a SAP Cloud Analytics podràs extreure dades de múltiples fonts externes, el que significa que tindràs una visió real del teu negoci en tot moment.

A més, des de la perspectiva dels usuaris finals, és ràpid i fàcil d’utilitzar, tan simple com arrossegar un full de càlcul d’Excel a la finestra del navegador.

SAP Analytics Cloud pot proporcionar-te un retorn de la inversió ràpida. Amb la finalitat de proporcionar al teu negoci el que necessita sense la necessitat d’invertir grans quantitats de diners en el seu manteniment.

Podràs accedir a una capacitat d’anàlisis d’avantguarda de forma molt simple, amb l’oportunitat de provar noves idees i amb una corba d’aprenentatge mínima.

Si vols conèixer més avantatges i funcionalitats de SAP Cloud Analytics, posa’t en contacte amb nosaltres.

A GSP estarem encantats d’atendre’l i resoldre els seus dubtes

    Les dades personals, facilitades voluntàriament, seran incorporades en un fitxer automatitzat titularitat de Global Software Partner amb la finalitat d’atendre i gestionar els dubtes i les consultes dels nostres consumidors. Acceptant les condicions generals de la nostra pàgina web, expressades en l’apartat Avís legal, dones el teu consentiment exprés i inequívoc per rebre la resposta a la teva sol·licitud a l’adreça de correu electrònic facilitada. En qualsevol moment, podràs exercitar els teus drets d’accés, rectificant, cancel·lant i l’oposició dirigint un escrit a la direcció marketing@gsp.es.