GSP certificació de SAP el seu vertical SGI MODA X4 per SAP BO 10.0 SQL i HANA

SGI Moda és la solució més potent de software de gestió per a Moda, Textil, Calçat i Complements, tant per a empreses Distribuidores com Fabricants i Majoristes. La Solució té com a objectiu optimitzar tots els processos de gestió del teu negoci i ajudar-te a aconseguir l’èxit empresarial.

Què significa tenir una Solució Certificada per SAP?

Significa, en primer lloc, realitzar un desenvolupament sobre la plataforma tecnològica SAP Business One. És a dir, GSP ofereix i està especialitzat en el desenvolupament de Solucions / AddOns sobre la plataforma SAP BO. El seu objectiu és donar resposta a aquelles empreses que necessiten una eina de gestió especialitzada en el seu sector empresarial, amb un cost assequible i una implantació ràpida i senzilla. Sense aquestes solucions no seria possible abarcar certs sectors de negoci amb garanties d’èxit, en aquest cas el sector de la MODA. Veure Solució SGI

Les diferents Solucions que ofereix GSP, entre elles SGI MODA, aporten un valor afegit als seus clients, gràcies a les Certificacions obtingudes desde SAP. Per què? Simplement perquè ofereixen GARANTIA: QUALITAT, FUNCIONALITAT, EVOLUCIÓ i FUTUR per als seus Clients.

En segon lloc, la certificació SAP de la soluicó SGI Moda vol dir que compleix amb les requisits tècnics amb els procediments de SAP.

Per què un ERP vertical com SGI MODA?

L’avantgatge més important de comptar amb un software sectorial per a moda és que saps que englobarà totes les necessitats específiques propies d’aquest sector. 

És més, pel propietari de la Solució vertical, lo interessant és que la teva empresa s’ajusti a les modificacions i desenvolupaments que ha realitzat, per la qual cosa pots confiar en que si la teva empresa o recursos no s’ajusten el desenvolupament, t’informaran de que la solució no és l’adequada. Solució vertical SGI MODA t’ofereix:

Coneixement més profunt del mercat
Processos més simples i ajustats a les necessitats del client

For privacy reasons YouTube needs your permission to be loaded. For more details, please see our Política de Privacitat – Condicions de GSP.
I Accept

Estarem encantats d’atendre’t i resoldre els teus dubtes

    En completar el present formulari, autoritzes expressament a GSP, com a responsable del tractament de les dades personals que ens facilites, a tramitar la sol·licitud d'informació de conformitat amb la normativa vigent en matèria de protecció de dades. Podràs exercir els teus drets que es detallen en el nostre Avís Legal Avís legal mitjançant el correu marketing@gsp.es.

    Conservarem les teves dades fins que ens diguis el contrari.