SAP Business One és més que un ERP: S’ha convertit en una plataforma de processos empresarials. Això significa que és oberta i ampliable, que està preparada per satisfer necessitats molt concretes en molts sectors diferents… i que pot subministrar-se perfectament com a servei a través del núvol.

Més de 55.000 clients amb més d’un milió d’usuaris

6.391 clients més en l’últim any

Un creixement dels ingressos del 22% cada any

Índex de renovació del 95%

Més de 400 solucions sectorials creades

Més d’1.000 partners

Localitzada a 43 països

20 anys en funcionament

SAP treballa braç a braç amb els seus partners per ajudar als seus clients a anar més enllà de les funcions bàsiques de ERP i està apostant per ajudar a aquests partners a atendre’ls.

La majoria de de la pimes, es conformen amb menys, la qual cosa suposa un escàs control i una visió encara menor sobre quin és la millor manera de créixer de la forma més rendible.

SAP Business One és una solució madura, però a diferència d’altres competidors que porten un període de temps similar al mercat, ha seguit evolucionant al llarg dels anys. Ha recorregut un llarg camí durant els últims 20 anys i, però  SAP té ambiciosos plans per als propers 20 anys.

Pots trobar més informació en l’informe de MintJutras LLC, una empresa especialitzada en l’anàlisi i la comunicació del valor que les aplicacions empresarials aporten a l’empresa.

ERP Plataforma

Estarem encantats d’atendre’t i resoldre els teus dubtes

    En completar el present formulari, autoritzes expressament a GSP, com a responsable del tractament de les dades personals que ens facilites, a tramitar la sol·licitud d'informació de conformitat amb la normativa vigent en matèria de protecció de dades. Podràs exercir els teus drets que es detallen en el nostre Avís Legal Avís legal mitjançant el correu marketing@gsp.es.

    Conservarem les teves dades fins que ens diguis el contrari.