SAP Business One és més que un ERP: S’ha convertit en una plataforma de processos empresarials. Això significa que és oberta i ampliable, que està preparada per satisfer necessitats molt concretes en molts sectors diferents… i que pot subministrar-se perfectament com a servei a través del núvol.

Més de 55.000 clients amb més d’un milió d’usuaris

6.391 clients més en l’últim any

Un creixement dels ingressos del 22% cada any

Índex de renovació del 95%

Més de 400 solucions sectorials creades

Més d’1.000 partners

Localitzada a 43 països

20 anys en funcionament

SAP treballa braç a braç amb els seus partners per ajudar als seus clients a anar més enllà de les funcions bàsiques de ERP i està apostant per ajudar a aquests partners a atendre’ls.

La majoria de de la pimes, es conformen amb menys, la qual cosa suposa un escàs control i una visió encara menor sobre quin és la millor manera de créixer de la forma més rendible.

SAP Business One és una solució madura, però a diferència d’altres competidors que porten un període de temps similar al mercat, ha seguit evolucionant al llarg dels anys. Ha recorregut un llarg camí durant els últims 20 anys i, però  SAP té ambiciosos plans per als propers 20 anys.

Pots trobar més informació en l’informe de MintJutras LLC, una empresa especialitzada en l’anàlisi i la comunicació del valor que les aplicacions empresarials aporten a l’empresa.

ERP Plataforma

Estarem encantats d’atendre’t i resoldre els teus dubtes

    Les dades personals, facilitades voluntàriament, seran incorporades en un fitxer automatitzat titularitat de Global Software Partner amb la finalitat d’atendre i gestionar els dubtes i les consultes dels nostres consumidors. Acceptant les condicions generals de la nostra pàgina web, expressades en l’apartat Avís legal, dones el teu consentiment exprés i inequívoc per rebre la resposta a la teva sol·licitud a l’adreça de correu electrònic facilitada. En qualsevol moment, podràs exercitar els teus drets d’accés, rectificant, cancel·lant i l’oposició dirigint un escrit a la direcció marketing@gsp.es.