SAP Business One HANA

La manera més assequible d’obtenir Dades Fiables 1000 Vegades + Ràpid

Global Software Partner és una empresa especialitzada en informàtica de gestió per la petita i mitjana empresa amb serveis que van des de l’Enginyeria de Sistemes, passant per l’arquitectura de xarxes fins a la programació a mesura. Destaca pel seu paper com SSP (Software Solution Partner) de SAP Business One, el desenvolupament de la marca alemanya líder en el mercat de software de gestió, que ofereix cobertura també a la PIME. 

Les Solucions SAP Qualified de GSP estan desenvolupades per provenir a l’ERP de funcions complementàries que adopten el seu ús a cada àrea de negoci i a diversos sectors d’activitat.

Amb la garantia d’integració de SAP i una àmplia història d’implantacions exitoses, portades a terme per un equip amb gran experiència i compromís cap als seus clients, les aplicacions SGI Solutions posen a l’abast de l’empresa eines estàndard per la seva gestió eficaç, donant resposta a les seves necessitats específiques.

SAP Business One. Beneficis per la PIME:

  • Processos i rutines del dia a dia que guanyen en agilitat.
  • Accessos a la informació precisa, oportuna i confiable.
  • Competitivitat integral en l’organització; les dades compartides fan disminuir les operacions innecessàries i redueixen els temps i els costos de l’activitat.

VEURE DOCUMENT AQUÍ

A GSP estarem encantats d’atendre’l i resoldre els seus dubtes