Guanya velocitat amb SAP HANA

La manera més assequible d’obtenir dades fiables 1.000 vegades més ràpid

Global Software Partner és una empresa especialitzada en informàtica de gestió per la petita i mitjana empresa amb serveis que van des de l’Enginyeria de Sistemes, passant per l’arquitectura de xarxes fins a la programació a mesura.

GSP destaca pel seu paper com SSP (Software Solution Partner) de SAP Business One, el desenvolupament lídel del mercat que forma part de la marca alemanya. SAP Business One és un software de gestió, que ofereix cobertura també a la PIME. 

Global Software Partner destaca com Gold Partner de SAP

Les solucions sectorials de GSP, SGI Solutions, són addons per SAP amb la certificació de SAP Qualified. Aquests mòduls estan desenvolupats per proveir al ERP SAP Business One HANA de funcions complementaries que adopten el seu ús a cada àrea de negoci i a diferents sectors d’activitat.

Amb la garantia d’integració de SAP i un ampli historial d’implementacions existoses, portades a terme per un equip amb gran experiència i compromís cap al seu client. Les aplicacions SGI Solutions posen a l’abast de l’empresa, eines estàndars per la seva gestió eficaç, donant resposta a les seves necessitats específiques.

Principals beneficis per la PIME:

  • Processos i rutines del dia a dia que guanyen en agilitat.
  • Acessos a la informació precisa, oportuna i confiable.
  • Competitivitat integral en l’organització: les dades compartides fan dismunir les operacions innecàries i redueixen els temps i despeses de l’activitat.

Descarrega’t el document PDF amb un breu resum de SAP HANA Business One!

Estarem encantats d’atendre’t i resoldre els teus dubtes

    Les dades personals, facilitades voluntàriament, seran incorporades en un fitxer automatitzat titularitat de Global Software Partner amb la finalitat d’atendre i gestionar els dubtes i les consultes dels nostres consumidors. Acceptant les condicions generals de la nostra pàgina web, expressades en l’apartat Avís legal, dones el teu consentiment exprés i inequívoc per rebre la resposta a la teva sol·licitud a l’adreça de correu electrònic facilitada. En qualsevol moment, podràs exercitar els teus drets d’accés, rectificant, cancel·lant i l’oposició dirigint un escrit a la direcció marketing@gsp.es.