Què és SAP?

SAP és un dels principals fabricants de Software de Gestió Empresarial (ERP). Les seves sigles SAP signifiquen «Sistemes, Aplicacions i Processos». A més, desenvolupa solucions que faciliten el processament eficaç de dades i el flux d’informació entre les organitzacions.

Què és SAP Business One?

SAP Business One és un sistema ERP (Enterprise Resource Planning) que integra totes les àrees de l’empresa: des de la comptabilitat i finances, compres, inventari, vendes i relacions amb els clientes, fins i tot, informes i analítica.

Aquest software augmenta el control sobre l’empresa, optimitzant els processos clau gràcies a l’obtenció d’informació estratègica sobre el negoci i prenent decisions basades en informació en temps real.

Avantatges clau de SAP

 • Lideratge. És una solució per a empreses de totes les mides, tot i que SAP Business One s’ha dissenyat especialment per a pymes.
 • Innovació. SAP permet innovar sense disrupcions.
 • Enfoc. SAP té un profund coneixement en sector específics de la indústria.
 • Analítiques. SAP és líder en solucions analítiques de negocis.
 • Mobilitat. SAP permet accedir a les solucions des de qualsevol lloc en qualsevol moment.
 • Temps real. SAP permet gestionar els negocis en temps real.
 • Valor. SAP maximitza el valor del negoci.
 • Cost. Permet reduir els costos de Tecnologia de la Informació.
 • Suport. La tranquil·litat de poder comptar amb el millor suport tècnic.
 • Elecció. L’ecosistema obert dona flexibilitat.

ERP SAP Business One per a Moda i Calçat

La Solució SGI Moda per a SAP Business One, permet el control i l’optimització de tots els processos de negoci de la Indústria Tèxtil i de Calçat, inclosa la fabricació, adaptant-se a les necessitats del sector.

En un mateix sistema, tot integrat en l’ERP SAP Business One, proporciona les eines necessàries per a una gestió òptima dels processos d’aprovisionament, fabricació, emmagatzematge, gestió de comandes i canals de venda físics i online; fent que el negoci sigui més competitiu, ja sigui una cadena de botigues o una fàbrica de roba o calçat.

Aquest software està dissenyat per a:

 • Fabricació de moda i calçat, tallers i sastreries.
 • Distribuïdors i majoristes del sector tèxtil i calçat.
 • Botigues, corners i franquícies de roba, calçat i complements.
caso exito yerse

SGI Moda ens ha permès integrar en un mateix sistema la informació de tots els canals de venda: multimarca, grans magatzems i botigues pròpies. Ara, és més fàcil i productiu, establir sinergies i analogies entre tots ells.

J. María Oliván, Director Comercial de Yerse

SAP Business One i la Solució de Moda ofereixen tot allò que necessita una empresa que pertany al sector tèxtil, calçat o complement; ajudant-la a millorar la seva competitivitat i a posicionar-se entre els líders del mercat del seu sector.

Estarem encantats d’atendre’t i resoldre els teus dubtes

  Les dades personals, facilitades voluntàriament, seran incorporades en un fitxer automatitzat titularitat de Global Software Partner amb la finalitat d’atendre i gestionar els dubtes i les consultes dels nostres consumidors. Acceptant les condicions generals de la nostra pàgina web, expressades en l’apartat Avís legal, dones el teu consentiment exprés i inequívoc per rebre la resposta a la teva sol·licitud a l’adreça de correu electrònic facilitada. En qualsevol moment, podràs exercitar els teus drets d’accés, rectificant, cancel·lant i l’oposició dirigint un escrit a la direcció marketing@gsp.es.