Què és SAP?

SAP és un dels principals fabricants de Software de Gestió Empresarial (ERP). Les seves sigles SAP signifiquen «Sistemes, Aplicacions i Processos». A més, desenvolupa solucions que faciliten el processament eficaç de dades i el flux d’informació entre les organitzacions.

Què és SAP Business One?

SAP Business One és un sistema ERP (Enterprise Resource Planning) que integra totes les àrees de l’empresa: des de la comptabilitat i finances, compres, inventari, vendes i relacions amb els clientes, fins i tot, informes i analítica.

Aquest software augmenta el control sobre l’empresa, optimitzant els processos clau gràcies a l’obtenció d’informació estratègica sobre el negoci i prenent decisions basades en informació en temps real.

Avantatges clau de SAP

 • Lideratge. És una solució per a empreses de totes les mides, tot i que SAP Business One s’ha dissenyat especialment per a pymes.
 • Innovació. SAP permet innovar sense disrupcions.
 • Enfoc. SAP té un profund coneixement en sector específics de la indústria.
 • Analítiques. SAP és líder en solucions analítiques de negocis.
 • Mobilitat. SAP permet accedir a les solucions des de qualsevol lloc en qualsevol moment.
 • Temps real. SAP permet gestionar els negocis en temps real.
 • Valor. SAP maximitza el valor del negoci.
 • Cost. Permet reduir els costos de Tecnologia de la Informació.
 • Suport. La tranquil·litat de poder comptar amb el millor suport tècnic.
 • Elecció. L’ecosistema obert dona flexibilitat.

ERP SAP Business One per a Moda i Calçat

La Solució SGI Moda per a SAP Business One, permet el control i l’optimització de tots els processos de negoci de la Indústria Tèxtil i de Calçat, inclosa la fabricació, adaptant-se a les necessitats del sector.

En un mateix sistema, tot integrat en l’ERP SAP Business One, proporciona les eines necessàries per a una gestió òptima dels processos d’aprovisionament, fabricació, emmagatzematge, gestió de comandes i canals de venda físics i online; fent que el negoci sigui més competitiu, ja sigui una cadena de botigues o una fàbrica de roba o calçat.

Aquest software està dissenyat per a:

 • Fabricació de moda i calçat, tallers i sastreries.
 • Distribuïdors i majoristes del sector tèxtil i calçat.
 • Botigues, corners i franquícies de roba, calçat i complements.
caso exito yerse

SGI Moda ens ha permès integrar en un mateix sistema la informació de tots els canals de venda: multimarca, grans magatzems i botigues pròpies. Ara, és més fàcil i productiu, establir sinergies i analogies entre tots ells.

J. María Oliván, Director Comercial de Yerse

SAP Business One i la Solució de Moda ofereixen tot allò que necessita una empresa que pertany al sector tèxtil, calçat o complement; ajudant-la a millorar la seva competitivitat i a posicionar-se entre els líders del mercat del seu sector.

Estarem encantats d’atendre’t i resoldre els teus dubtes

  En completar el present formulari, autoritzes expressament a GSP, com a responsable del tractament de les dades personals que ens facilites, a tramitar la sol·licitud d'informació de conformitat amb la normativa vigent en matèria de protecció de dades. Podràs exercir els teus drets que es detallen en el nostre Avís Legal Avís legal mitjançant el correu marketing@gsp.es.

  Conservarem les teves dades fins que ens diguis el contrari.