SAP Business Objects Cloud, una nova experiència per a prendre decisions amb la que podràs descobrir, visualitzar, planificar i projectar, tot en un únic lloc. El poder de trobar nova informació i accionar ja estiguis enfront del públic o darrere.

La majoria de les solucions analítiques estan dissenyades entorn de tecnologies i producte i no enfocat vers la gent, perquè poques aconsegueixen una àmplia acceptació. Normalment, tecnologia vella i falta de capacitats completes obliguen a les línies de negoci a implementar una solució pròpia. Això és costós, comporta temps i no és escalable.

Vídeo: Presentació SAP BusinessObjects Cloud

Observi com SAP BusinessObjects Cloud l’ajuda a obtenir analítiques a temps real, d’una forma conscient i millorant la productivitat.

Full Informatiu: SAP Business Objects Cloud – Totes les analítiques. Tots els usuaris. Un producte.

Obtingui analítiques per a tota la companyia al núvol i obtingui resultats que està cercant invertint en una solució d’analítiques en el núvol.

Vídeo: Generalitats i demostració de SAP Business Objects Cloud

Cansat de canviar d’analítiques per a obtenir respostes? Vegi com SAP BusinessObjects Cloud combina totes les capacitats analítiques, incloent-hi planificació, analítiques predictives i Business Intelligence (BI), en una única solució SaaS.

Estarem encantats d’atendre’t i resoldre els teus dubtes

    En completar el present formulari, autoritzes expressament a GSP, com a responsable del tractament de les dades personals que ens facilites, a tramitar la sol·licitud d'informació de conformitat amb la normativa vigent en matèria de protecció de dades. Podràs exercir els teus drets que es detallen en el nostre Avís Legal Avís legal mitjançant el correu marketing@gsp.es.

    Conservarem les teves dades fins que ens diguis el contrari.