SAP Business Objects Cloud, una nova experiència per a prendre decisions amb la que podràs descobrir, visualitzar, planificar i projectar, tot en un únic lloc. El poder de trobar nova informació i accionar ja estiguis enfront del públic o darrere.

La majoria de les solucions analítiques estan dissenyades entorn de tecnologies i producte i no enfocat vers la gent, perquè poques aconsegueixen una àmplia acceptació. Normalment, tecnologia vella i falta de capacitats completes obliguen a les línies de negoci a implementar una solució pròpia. Això és costós, comporta temps i no és escalable.

Vídeo: Presentació SAP BusinessObjects Cloud

Observi com SAP BusinessObjects Cloud l’ajuda a obtenir analítiques a temps real, d’una forma conscient i millorant la productivitat.

Full Informatiu: SAP Business Objects Cloud – Totes les analítiques. Tots els usuaris. Un producte.

Obtingui analítiques per a tota la companyia al núvol i obtingui resultats que està cercant invertint en una solució d’analítiques en el núvol.

Vídeo: Generalitats i demostració de SAP Business Objects Cloud

Cansat de canviar d’analítiques per a obtenir respostes? Vegi com SAP BusinessObjects Cloud combina totes les capacitats analítiques, incloent-hi planificació, analítiques predictives i Business Intelligence (BI), en una única solució SaaS.

Estarem encantats d’atendre’t i resoldre els teus dubtes

    Les dades personals, facilitades voluntàriament, seran incorporades en un fitxer automatitzat titularitat de Global Software Partner amb la finalitat d’atendre i gestionar els dubtes i les consultes dels nostres consumidors. Acceptant les condicions generals de la nostra pàgina web, expressades en l’apartat Avís legal, dones el teu consentiment exprés i inequívoc per rebre la resposta a la teva sol·licitud a l’adreça de correu electrònic facilitada. En qualsevol moment, podràs exercitar els teus drets d’accés, rectificant, cancel·lant i l’oposició dirigint un escrit a la direcció marketing@gsp.es.