En l’article d’avui veurem les característiques que fan que SAP Business One sigui la millor opció per al teu negoci.

SAP Business One està dissenyat per a ser flexible i escalable per la qual cosa s’adapta totalment a les empres dinàmiques que s’adapten als canvis i empreses diferents, que sempre busquen el millor per a ser més competitives. Per a aconseguir l’èxit empresarial és més senzill amb un software ERP adaptat a les necessitats de l’empresa i que sigui flexible i escalable al llarg del temps.

Els ERP són importants a qualsevol empresa ja que suposen un abans i un després en els processos de gestió de les diferents àrees de negoci, gràcies a comptar amb diferents mòduls que recolzen la gestió de SAP Business One.

SAP és el fabricant líder del mercat de Softwares de Gestió Empresarial amb més de 105.000 empleats i 440.000 clients en tot el món. SAP és garantia de solvència, continuïtat i retorn d’inversió.

Amb SAP Business One transformaràs la teva empresa en una empresa intel·ligent aconseguint que tingui elements diferenciadors i eines que optimitzen els processos i redueixen els costos. Amb SAP Business One, els processos interns de la teva empresa estaran integrats gràcies a l’anàlisi previ de les necessitats i l’adaptació d’aquests amb els diferents mòduls com administració, vendes, producció, finances, gestió d’inventari, recursos humans, gestió de socis de negocis i comptes bancaris.

Per què SAP Business One és la millor opció per al teu negoci?

 • Ajuda en la presa de decisions gràcies a disposar de tota la informació de l’empresa.
 • Optimitza els processos de l’empresa, disposant dels recursos disponibles i organitzant l’empresa d’una manera eficaç.
 • Augment de la productivitat. Amb SAP Business One se centralitza la informació per la qual cosa augmenta la productivitat, evitant que es dupliquin les tasques i errors humans.
 • Redueix les despeses. Gràcies a la centralització i ordre de la informació, les operacions són més efectives.
 • Control total de les operacions de negoci.
 • SAP Business One és modulable i escalable, per la qual cosa pot créixer a mida que l’empresa creix i té noves necessitats, incorporant nous models.
 • Compleix amb les normatives i els requisits fiscals, per la qual cosa permet realitzar reportis comptables i financers i s’integra en un sistema de gestió sistema.

I et preguntaràs: I si vull posar-lo en marxa al meu negoci? GSP, com a Gold Partner de SAP comptem amb l’experiència i el suport adequat per a la implantació. Som experts en SAP Business One i tenim una especialització de 30 anys en Software Empresarial. A més de ser desenvolupadors  de mòduls sectorials per a SAP Business One, que compleix amb les necessitats específiques de cada sector i ajuden a treure el màxim rendiment de l’ERP.

Estarem encantats d’atendre’t i resoldre els teus dubtes

  En completar el present formulari, autoritzes expressament a GSP, com a responsable del tractament de les dades personals que ens facilites, a tramitar la sol·licitud d'informació de conformitat amb la normativa vigent en matèria de protecció de dades. Podràs exercir els teus drets que es detallen en el nostre Avís Legal Avís legal mitjançant el correu marketing@gsp.es.

  Conservarem les teves dades fins que ens diguis el contrari.