Les solucions TI, com SAP Business One, en el sector tèxtil són el conjunt d’eines de software i de hardware dedicades a gestionar i optimitzar el negocio, aportant utilitats que centren els seus objectius en l’aplicació de la intel·ligència artificial a tots els processos de negoci.

Com funciona SAP Business One en el sector de la moda

Si hi ha una indústria que necessita optimitzar tots els seus processos és la del sector de la moda: en concret el tèxtil, el calçat i els accessoris. La seva estacionalitat, la dependència dels dissenys més actuals i la necessitat cada dia més gran de satisfer les necessitats del client mitjançant la millora de serveis fan de la seva gestió òptima una cosa summament complexa. Amb SGI Moda, la solució desenvolupada per SAP Business One i focalitzada a les necessitats del sector de la moda, podràs trobar totes les funcionalitats específiques per facilitar la gestió de la teva empresa.

Unificació de processos

SAP Business One i SGI Moda controlen tots els processos establint opcions paramatritzables que determinen decisions automàtiques davant els esdeveniments que es produeixen al mateix temps que proporcionen una inestimable informació per la presa de decisions a curt, mitjà i llarg termini encarades a optimitzar la rendibilitat.

Quins avantatges aporta SGI Moda al sector tèxtil

Adaptació perfecta als nous canals de venda

Cada vegada es consoliden més els canals d’Ecommerce i marketplace que normalment exigeixen treballar des del mateix estoc del proveïdor i SGI Moda i SGI Ecommerce proporcionen una integració perfecta i natural amb els distribuïdors.

Control de la traçabilitat del producte

L’empres tèxtil treballa amb infinit de referències sobre cada model i es fa necessària una perfecta gestió en tot el recorregut, optimitzant la cadena de subministraments des dels proveïdors fins a la distribució.

 • Control de models, talles i colors.

 • Gestió de magatzems amb intercanvis automàtics entre botigues.

 • Optimització de comandes.

 • Comunicació amb grans superfícies. A través de la solució SGI EDI.

Això es tradueix en avantatges tan evidents com són:

 • Reducció directa de les despeses de producció i automatització de processos.

 • Informació a temps real dels processos de fabricació i entrega.

 • Millora en les negociacions i preus de compra amb proveïdors.

 • Assegurar la disponibilitat de producte orientada a la demanda real.

 • Millora les vendes i els seus marges.

 • Donar un millor servei als clients i fidelitzar-los.

Optimització i integració de canals de vendes

 • Gestió de mobilitat de la força comercial.

 • Botigues virtuals en línia.

 • Business plan amb planificació de vendes.

Ajuda a la presa de decisions. Business Intelligence

És un procés tan complex per la seva dinàmica i varietat, que l’anàlisi de la informació és l’eina més utilitzada per les projeccions de futur. Amb els indicadors que SAP Business One aporta la reorientació és quasi immediata, i es poden enfocar els projectes de les pròximes temporades i a un futur.

SGI Moda i SAP Business One en el sector tèxtil són unes eines indispensables per la competitivitat.

Estarem encantats d’atendre’t i resoldre els teus dubtes

  En completar el present formulari, autoritzes expressament a GSP, com a responsable del tractament de les dades personals que ens facilites, a tramitar la sol·licitud d'informació de conformitat amb la normativa vigent en matèria de protecció de dades. Podràs exercir els teus drets que es detallen en el nostre Avís Legal Avís legal mitjançant el correu marketing@gsp.es.

  Conservarem les teves dades fins que ens diguis el contrari.