SAP Business One software és una solució ERP de l’empresa alemanya SAP per tota mena d’empreses, encara que principalment està dissenyada per petites i mitjanes empreses (PIME). El programa SAP és utilitzat per més de 47.000 empreses del món, localitzades en més de 150 països diferents.

El SAP Business One integra els processos clau per la gestió d’un negoci, des de la comptabilitat i el CRM fins a la gestió de la cadena de subministraments i les compres. El software s’adapta al creixement dels negocis de l’empresa, ampliant-se segons vagi augmentant les necessitats de l’empresa. L’escalabilitat de l’ERP és una característica fonamental, ja que no tots els ERP del mercat tenen la possibilitat.

És per aquest motiu, que SAP Business One és l’ERP adequat per beneficiar els processos i el rendiment de les PIMEs en creixement.

Descobreix en aquest vídeo, com funciona SAP Business One en poc més d’un minut:

SAP Business One Software

SAP Business One és una aplicació dissenyada amb flexibilitat per poder ser adaptada a cada negoci, ajudant a gestionar les principals àrees de la seva empresa:

 • Comptabilitat i finances.

 • Compres i operacions.

 • Creació d’informes i administració.

 • Vendes i gestió dels clients.

 • Inventari i distribució.

Podreu escollir la solució que millor s’adapti al teu negoci. Els principals avantatges que presenta SAP Business One són:

 • Agrupi de tota la informació del seu negoci en un sistema únic i escalable.

 • Aconsegueixi respostes a les seves preguntes clau de negoci amb business intelligence integrada.

 • Concedeixi als treballadors mòbils d’accés al software a través de l’aplicació mòbil intuïtiva.

 • Implementi-ho a les instal·lacions o al núvol.

Descobreixi com gestionar el seu negoci d’una forma accessible amb l’informe Gestión de negocio simplificada de SAP.

Gestioni tots els aspectes de la seva petita o mitjana empresa amb SAP Business One.

Estarem encantats d’atendre’t i resoldre els teus dubtes

  En completar el present formulari, autoritzes expressament a GSP, com a responsable del tractament de les dades personals que ens facilites, a tramitar la sol·licitud d'informació de conformitat amb la normativa vigent en matèria de protecció de dades. Podràs exercir els teus drets que es detallen en el nostre Avís Legal Avís legal mitjançant el correu marketing@gsp.es.

  Conservarem les teves dades fins que ens diguis el contrari.