SAP Around the World és una campanya de solidaritat que ha realitzat SAP a escala mundial. SAP ha estat present en diferents països del món aportant el seu gra de sorra en la transformació i la digitalització de les zones més rurals. Avui us explicarem el cas de l’acció que ha realitzat a Sud Àfrica.

L’acció en qüestió que us explicarem avui, és la que va portar a terme SAP a escala mundial a la Ciutat del Cap, ciutat de Sud Àfrica. En la seva campanya de solidaritat, SAP ha entregat uns equips informàtics en una escola.

La ciutat on es troba l’escola és la Ciutat del Cap, la segona ciutat més poblada de Sud Àfrica. La ciutat té una població estimada de 3,5 milions d’habitants. L’escolta compta amb un total de 41 mestres i 1000 estudiants.

L’escola amb la qual SAP ha realitzat la col·laboració és la Sunningdale Primary School. En aquesta escola es realitzen estudis de primària i amb l’ajuda de SAP, l’escola ha pogut actualitzar els seus ordinadors que tenien en les seves instal·lacions. Amb l’acció de SAP, els alumnes podran treballar millor i millorar les seves habilitats informàtiques.

Tots aquests estudiants de Ciutat del Cap podran gaudir d’una tecnologia renovada, gràcies a SAP

SAP entega ordinadors a les escoles de Ciutat del Cap
SAP entega ordinadors a les escoles de Ciutat del Cap
SAP entega ordinadors a les escoles de Ciutat del Cap
SAP entega ordinadors a les escoles de Ciutat del Cap
SAP entega ordinadors a les escoles de Ciutat del Cap

Estarem encantats d’atendre’t i resoldre els teus dubtes

    Les dades personals, facilitades voluntàriament, seran incorporades en un fitxer automatitzat titularitat de Global Software Partner amb la finalitat d’atendre i gestionar els dubtes i les consultes dels nostres consumidors. Acceptant les condicions generals de la nostra pàgina web, expressades en l’apartat Avís legal, dones el teu consentiment exprés i inequívoc per rebre la resposta a la teva sol·licitud a l’adreça de correu electrònic facilitada. En qualsevol moment, podràs exercitar els teus drets d’accés, rectificant, cancel·lant i l’oposició dirigint un escrit a la direcció marketing@gsp.es.