Tenir un Software per a Química és vital per a poder tenir el control total de l’empresa i d’aquesta manera poder evitar errors i gestionar-los de manera adequada. Però, quins són els beneficis de tenir un Software ERP per a Química?

Beneficis del Software ERP per a Química

 • Millor gestió i optimització de l’inventari. És evident que per a totes les indústries la gestió de l’inventari és l’eix central del negoci, per la qual cosa, tenir una mala gestió d’aquest, pot desencadenar mals resultats per l’empresa. Per tant, tenir una eina de Software Magatzem (SGA) permet una bona gestió dels inventaris i altres funcionalitats pròpies d’aquest tipus de software.
 • Augment de la productivitat derivat de l’automatització i optimització dels processos de fabricació.
 • Informació en temps real. L’ERP té la capacitat d’executar informes i anàlisis en temps real que permeten prendre millors decisions en menor temps.
 • Millora la relació amb els clients gràcies al control exhaustiu que permet l’ERP en relació als terminis d’entrega, control i seguretat dels productes, etc.
 • Compliment de la normativa vigent. Es garanteix el compliment de les normatives relatives a la seguretat i sanitat específiques del sector.
 • Informació sobre els costos dels diferents processos de l’empresa.
 • Automatització dels processos amb el qual es controlen els processos més complexes, de manera òptima, minimitzant així, els possibles errors.
 • Millora la planificació de la producció.

Descobreix tots els beneficis de SGI Chemical contactant amb nosaltres. Comprova de primera mà tots els avantatges i funcionalitats d’aquest potent software per a la Indústria Química.

 

 

Estarem encantats d’atendre’t i resoldre els teus dubtes

  En completar el present formulari, autoritzes expressament a GSP, com a responsable del tractament de les dades personals que ens facilites, a tramitar la sol·licitud d'informació de conformitat amb la normativa vigent en matèria de protecció de dades. Podràs exercir els teus drets que es detallen en el nostre Avís Legal Avís legal mitjançant el correu marketing@gsp.es.

  Conservarem les teves dades fins que ens diguis el contrari.