ACCIÓ, Agència per a la Competitivitat de l’Empresa de la Generalitat de Catalunya, ofereix un conjunt d’ajudes dirigides a les pimes amb l’objectiu d’impulsar la competitivitat empresarial mitjançant la implementació de tecnologies avançades.

ACCIÓ, ofereix una ajuda directa per a portar a terme millores en Innovació, Tecnologia o Processos. Aquestes ajudes es canalitzen mitjançant ‘cupons’ d’entre 6.000 i 20.000 € segons la tipologia d’acció: Indústria 4.0, Innovació i estratègia, Internacionalització i International eTrade.

A qui va dirigida aquesta ajuda?

Està dirigida a les pimes que volen millorar la competitivitat empresarial mitjançant la implementació de tecnologies avançades.

  • Petites i mitjanes empreses amb establiment operatiu a Catalunya, que compleixin: no superar els 250 empleats o un negoci inferior a 50 M€.

Àmbit d’aplicació de les ajudes

Els cupons estan destinats a millorar la competitivitat de les empreses, en aquest cas se centra en la innovació aplicada al negoci.

Focalitzem la nostra col·laboració a les d’Indústria 4.0 i d’Innovació i estratègia.

Indústria 4.0, dos tipus d’ajudes:

a) Contractació de serveis d’assessorament extern dirigits a la realització d’una diagnosi prèvia a la implantació d’un projecte de transformació digital cap a la Indústria 4.0, per un import de fins a 8.000 €.

b) Contractació de serveis d’assessorament extern dirigit a la implementació de projectes concrets mitjançant la incorporació de les tecnologies de la Indústria 4.0 i que ajudin a millorar la competitivitat empresarial, per un import de fins a 20.000 €.

Innovació i estratègia

c) Contractació de serveis d’innovació i implantació de tecnologies que permetin millorar el model d’innovació, la sostenibilitat, la propietat del coneixement o la fiscalitat de la innovació, per un import de fins a 6.000 €.

Període de presentació de les sol·licituds

  • Fins el 17 de juny de 2021 o fins a exhaurir els fons disponibles.

Disposem d’assessors acreditats per a ajudar-te en la gestió.

Posa’t en contacte amb nosaltres i t’ajudarem a gestionar la teva sol·licitud d’ajudes d’ACCIÓ!

Vols més informació sobre les ajudes d’ACCIÓ? Emplena el següent formulari i ens posarem en contacte amb tu el més aviat possible

Error: No s'ha trobat el formulari de contacte.